12/06/21

δεν θέλουμε να δυσφημούμε τη πόλη μας, αλλά δεν μας επιτρέπεται να κρύβουμε και τις αλήθειες ...

 


Δεν μας αρέσει να κατηγορούμε την πόλη της καρδιάς μας,  όχι!!!  Κατηγορούμε κι αναθεματίζουμε αυτούς που την κυβερνούν και κρατούν τα κλειδιά της στα χέρια τους. Και τους κατηγορούμε διότι την έχουν εγκαταλείψει εδώ και πολλά χρόνια, εννοώντας όχι μόνο τους σημερινούς αλλά και τους πριν. Απέδειξαν όλοι αυτοί πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας, πως δεν ήρθαν για να δώσουν και ν' αφήσουν έργο, αλλά ήρθαν μόνο για να πάρουν και να εκμεταλλευτούν τις θέσεις τους για ίδιον όφελος...  

Αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν άπειρα...   ένα απλό το οποίο θίγουν καθημερινά και οι αναγνώστες μας, είναι τα πολλά προβλήματα του οδικού δικτύου στην πόλη αλλά και στην ορεινή της περιφέρεια.



⚠️Οι “βομβαρδισμένοι” δρόμοι με τις δεκάδες λακκούβες στην πόλη της Ναυπάκτου πλέον δεν μας προκαλούν εντύπωση καθώς δυστυχώς αποτελούν μια συνηθισμένη εικόνα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, γράφει:  "Ήρθα το καλοκαίρι στην Ναύπακτο! Όντως οι δρόμοι δεν είναι καλοί! Από την Ναύπακτο μέχρι επάνω στο Τρίκορφο Φωκίδος και στην μονή του γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη ο δρόμος είναι όχι μόνο κακός,  αλλά κι επικίνδυνος!!"

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για δεκάδες άλλα οδικά σημεία και μάλιστα εντός της πόλης!  Ευελπιστούμε πως ο δήμος θα διαθέσει την προσοχή του στον τομέα αυτόν και θα προβεί στις κατάλληλες επισκευές. Όχι μόνον να βγαίνει στα κανάλια και να διαλαλεί πως η Ναύπακτος είναι ένας τέλειος τουριστικός προορισμός...  Ναι είναι, δεν αντιλέγουμε, αλλά να το αποδεικνύει και με έργα, όχι μόνο με λόγια...  Οι παρακάτω εικόνες είναι καλό παράδειγμα για μια υποτιθέμενη τουριστική πόλη? Τι λέτε ???









ΛΑΚΚΟΥΒΑ  ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΚΕΠ

Δείτε τώρα και το άθλιο οδόστρωμα έξω από το ΚΑΠΗ ανατολικών συνοικιών πόλεως Ναυπάκτου,  έτσι όπως το μαγνητοσκόπισε η κάμερα του καναλιού μας, από την εποχή της προηγούμενης δημοτ. αρχής.   Κι όταν ζητήσαμε εξηγήσεις από σημερινό στέλεχος του δήμου, η απάντηση ήταν:    «και γιατί δεν το λέγατε τότε,  στον προηγούμενο δήμαρχο…?»     Εδώ φυσικά δεν χρειάζεται διάλογος, αφού η λογική πήγε περίπατο!!!  Πάλι καλά που δεν μας  …έδειρε κιόλας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου