13/06/21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 



ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Όπως κάθε χρόνο με το τέλος της σχολικής περιόδου, οι  νέοι μας από αύριο  μπαίνουν στον αγώνα και την δοκιμασία των πανελλήνιων εξετάσεων κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα την φετινή σχολική χρονιά.

 Θα  πρέπει επισημάνουμε και να γίνει κατανοητό  ότι ο αγώνας , το δικαίωμα για την μόρφωση και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ιερός και  κανένας δεν μπορεί να βάζει φραγμούς και εμπόδια, αλλά ούτε και να υποτιμά την προσπάθεια, τον κόπο και την αγωνία που υποβάλλονται τα παιδιά με τις οικογένειές τους, αλλάζοντας κάθε χρόνο κριτήρια και προϋποθέσεις. 

 Για  να τονίσουμε την αυτοπεποίθηση των παιδιών μας να πούμε ότι η επιτυχία στις εξετάσεις  δεν εξαρτάται από τα ξενύχτια των τελευταίων ημερών, αλλά από την συνολικότερη προσπάθεια που καταβλήθηκε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέλθουν στις εξετάσεις με ηρεμία και ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά. Σε κάθε περίπτωση όμως να ξέρουν ότι η ζωή τους στην τελική, δεν κρίνεται από αυτές τις εξετάσεις.

 Με αυτές τις σκέψεις εκφράζουμε την συμπαράστασή μας και  ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις καθώς και  στις οικογένειές τους.

Ναύπακτος 13/6/2021

ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου