17/06/21

Ανδρέας Κοτσανάς: "Οι δημότες του Δήμου Ναυπακτίας κ.Γκίζα δεν τρώνε ...”σανό”

"Οι δημότες του Δήμου Ναυπακτίας κ.Γκίζα δεν τρώνε ...”σανό”!!!
🔻Οι πομπώδεις εξαγγελίες σας κ.Γκίζα για τα έργα που αφορούν την κατασκευή τούνελ στο κάστρο, το αλιευτικό καταφύγιο στην Βαριά καθώς και την αποχέτευση στην Τ.Κ. Δάφνης είναι τελικά έργα χωρίς αντίκρισμα μιας και δεν έχουν τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και την ελάχιστη μελετητική ωριμότητα με αποτέλεσμα η ανακοίνωση τους να ξεπερνά κάθε όριο μικροπολιτικής σκοπιμότητας.


🔳Η πολιτική που εξακολουθείτε να εφαρμόζετε κ.Γκίζα μετά από δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων σας συνεχίζει να είναι χωρίς κατεύθυνση,χωρίς στρατηγικό σχέδιο βασιζόμενη μόνο στα μεγάλα λόγια και στα ελάχιστα έργα, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια τον Δήμο Ναυπακτίας σε παρακμή και υποβάθμιση.
⛔️Σταματήστε επιτέλους την έπαρση και την αλαζονεία γιατί είναι κρίμα και άδικο να χάνονται χρηματοδότησεις εξαιτίας της προχειρότητας και της άγνοιας που σας διακρίνει.
➡️ΥΓ.Απτό παράδειγμα της αδράνειας και των παλινωδιών της Δημοτικής Αρχής είναι ότι χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα το 1,8 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα Interreg για την κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου στην Βαριά παρά τις κοινές εξαγγελίες και τις με στόμφο διαβεβαιώσεις Γκίζα-Μπουλέ πριν από ένα μόλις χρόνο."

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
δημοτικός σύμβουλος

__________________________________________


σχόλιο στήλης:  ΜΗΠΩΣ  ΕΧΕΙ  ΑΔΙΚΟ  ??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου