22/06/21

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ οι καταγγελίες βροχή σε καθημερινή βάση κι ας μην ιδρώνει τ' αφτί τους..


 Μπορεί να είναι βαρετό να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα ίδια πράγματα. Είναι όμως  επιτακτική ανάγκη να λέγονται και να ξαναλέγονται, γιατί απλούστατα:  Κάποιοι που εξαπάτησαν τον δημότη - ψηφοφόρο θα πρέπει να τιμωρηθούν στις ερχόμενες εκλογές.  Κι επειδή αυτές δεν είναι ακόμα ορατές δια γυμνού οφθαλμού, αλλά  κι επειδή ο πολίτης παρασύρεται από την νόθα ενημέρωση πολιτικών και  "έμμισθων" παπαγάλων, εμείς έχουμε ιερό χρέος να του τα υπενθυμίζουμε όσο συχνά κι αν χρειαστεί, προστατεύοντας και αυτόν, αλλά κυρίως κάνοντας καλό στο τόπο. Εξ' άλλου αυτός ήταν κι ο αρχικός σκοπός της παρουσίας μας, στον χώρο της ενημέρωσης. 
  
Και μπορεί κάποιος καλόπιστος αναγνώστης να σκεφτεί και να πει:  -   "μα τώρα είναι σοβαρά πράγματα ν' ασχολούμαστε μ' έναν κακοτράχαλο δρόμο  μερικών μέτρων και ν' αγνοούμε μεγάλα και ουσιώδη έργα που στην πράξη αγνοούνται και δεν γίνονται" ;;;  
Και η απάντηση :  
- Μα είναι δυνατόν κάποιος να πιστέψει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που βρίσκονται σήμερα στο τιμόνι του δήμου, είναι ικανοί να δώσουν στον τόπο έργα σοβαρά και μακράς πνοής, όταν είναι ανίκανοι να επισκευάσουν ένα δρόμο εκατό μέτρων και μάλιστα ύστερα από τις αλλεπάλληλες οχλήσεις κατοίκων της περιοχής ;;;  

Φίλοι αναγνώστες, ένα μεγάλο ερώτημα πλανάται στο μυαλό και στη λογική πολλών εχεφρόνων συνδημοτών μας: 

-  "Αυτοί οι τύποι που κατέλαβαν το δήμο εδώ και δύο χρόνια, έργα δεν φτιάχνουν,  καρφάκι δεν τους καίγεται για το τι συμβαίνει γύρω τους, γράφουν τους πάντες στα "τέτοια" τους & είναι μονίμως στη κοσμάρα τους,    ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ"  ???

Τα συμπεράσματα δικά σας ..

______________________________________


Η σημερινή καταγγελία δια στόματος του αεικίνητου δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρέα Κοτσανά, έρχεται από την περιοχή της Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου:


🆘ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΟΔΟΣ ΑΓ.ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου