29/06/21

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ~ άρχισε το καλοκαίρι με πνιγμό στα νερά του Γριμπόβου κι έπεται η συνέχεια ...


Σήμερα ανασύρθηκε νεκρή, μια 70χρονη γυναίκα στην παραλία του Γριμπόβου στην Ναύπακτο.  Ο εντοπισμός της έγινε από τους λιγοστούς λουόμενους που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα κοντά και αντελήφθησαν το συμβάν.

Όλοι γνωρίζουμε πως εδώ και μερικά χρόνια, οι παραλίες της Ναυπάκτου στερούνται των ναυαγοσωστικών υπηρεσιών, με ευθύνη βεβαίως  των εκάστοτε δημοτικών αρχών. 
Εμεις  βεβαίως διστάζουμε πλέον ν' αποκαλέσουμε τη σημερινή διοίκηση του δήμου ως  μια  "δημοτική αρχή"  ,  γιαυτό από τούδε και στο εξής θα τους  αποκαλούμε   "το δημοτικό  

συνονθύλευμα

".    
Ένα  θλιβερό όμως για τον τόπο μας 

συνονθύλευμα

, που μέρα με τη μέρα μας δίχνει να καταλάβουμε με τις πράξεις του, πως ήρθαν  μόνο για δημόσιες σχέσεις, ν' αράξουν για μια τετραετία και να καλοπεράσουν, να βολέψουν τον περίγυρό τους και να βολευτούν οι ίδιοι όσο καλύτερα γίνεται, μέχρι να φύγουν και να  "ξεκουμπιστούν" ..  Χρησιμοποιούμε αυτή τη  λέξη  που την ακούμε καθημερινά από στόματα αγανακτισμένων συμπολιτών μας.    

Δείτε και τη σημερινή  ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου  Ανδρέα Κοτσανά, για το πιο πάνω συμβάν:


🆘 Χωρίς ναυαγοσώστες οι παραλίες του Δήμου Ναυπακτίας!!!
🔻Κύριε Τσέλιο η ημερομηνία πρόσληψης και έναρξης δραστηριοποίησης των ναυαγοσωστών έπειτα από παράταση που δόθηκε για το έτος 2021 ήταν η 22α Ιουνίου.
⁉️Για ποιο λόγο για δεύτερη συνεχή χρονιά καθυστερήσατε και δεν προβήκατε όπως οφείλατε έγκαιρα σε διαδικασίες για τις προσλήψεις των ναυαγοσωστών ώστε να αποτραπούν τραγικά περιστατικά παρόμοια με το σημερινό το οποίο συνέβη στην παραλία του Γριμπόβου;
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ.
Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου