13/07/21

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ~ σχολεία σε τριτοκοσμικές συνθήκες που κάποιοι θα προσπαθήσουν εντέχνως πάλι να ωραιοποιήσουν για να ξανα-καλυφτούν...

 Αναδημοσίευση, πάντα όμως επίκαιρη



Κύριοι υπεύθυνοι για την παιδεία στη Ναύπακτο,

σε συναγωνισμό παρουσίας και στησίματος μπροστά σε κάμερες, αλλά και σε ακατάσχετη υποσχεσιολογία δεν σας φτάνει κανένας, είστε φωστήρες, είστε πραγματικά άπαιχτοι. 

Τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου όμως θα εξακολουθούν άγνωστο για πόσο, να βιώνουν και τη νέα σχολική χρονιά τις άθλιες συνθήκες των λυόμενων εγκαταστάσεων, ενώ ο  "άτρωτος" ιδιοκτήτης τους (πρώην δημοτικός σύμβουλος επι πολλά έτη) να εισπράττει τα παχυλά ενοίκια για αυτό το  “παλιοχώραφο”.



Η λύση είναι μόνο μία και την γνωρίζετε: Κατασκευή σχολείου με τις απαραίτητες σημερινές προδιαγραφές.

Εσείς όμως αντ’ αυτού, δίδετε λύσεις με πασαλείμματα σαν κι αυτά που βλέπουμε στις εικόνες, αλλά και μ' ένα σωρό υποσχέσεις χωρίς ουσία, δηλαδή "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.."

Τελικά είστε τόσο ανίκανοι ή μήπως και διεφθαρμένοι, τόσο όσο θέλετε να μας το δείχνετε κιόλας ???

Να ξέρετε όμως πως: όσο αυτή η άθλια κατάσταση θα συνεχίζεται για τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου, εσείς θα "κρέμεστε στα μανταλάκια" της ιστοσελίδας, μέχρι να σας μάθει κι απ' την κακή σας πλευρά κι ο τελευταίος δημότης που θα κληθεί στις ερχόμενες εκλογές να σας  "ανταμείψει" για το θεάρεστο έργο σας...


πρωταθλητές φωτο-επίδειξης 
 
______________________________________


Μέσα σ' αυτή τη χωράφα του Πόυντου διδάσκονται τα παιδιά μας εν έτει 2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου