09/07/21

Μας είπαν: "Δίνουμε οριστική λύση στο χρόνιο σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης της Παλαιοπαναγιάς'' !!!


 ''Δίνουμε οριστική λύση στο χρόνιο σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης της Παλαιοπαναγιάς'' !!!

Σε μια πλούσια ωραίων & μεγαλοπρεπών λέξεων και προτάσεων ανακοίνωσή του αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του δήμου μας, αναφέρεται σήμερα στο θέμα υδροδότησης της Παλαιοπαναγιάς. Μιλώντας τέλεια στη ξύλινη γλώσσα της πολιτικής, αναφέρεται στο αόρατο μέλλον για την υλοποίησή του εν λόγω έργου, χρησιμοποιώντας τη φράση: "ένα έργο που θα υλοποιηθεί εντός χρονοδιαγράμματος" , δηλαδή σε μετάφραση λαϊκή: "ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι" !!!
Και κλείνει ως εξής την ανακοίνωσή του μ' έναν όμορφο επίλογο ο κατά τ' άλλα συμπαθής αντιδήμαρχος:


"Για την παρούσα δημοτική αρχή η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί βασικό ζητούμενο. Προς τούτο, εργαζόμαστε εντατικά.
Δρομολογούμε, συμβασιοποιούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς".








_______________________________________________

Η Α Π Α Ν Τ Η Σ Η Τ Η Σ Σ Ε Λ Ι Δ Α Σ :


Αγαπητέ αντιδήμαρχε, μη μας προκαλείτε.
Από δηλώσεις έχουμε βαρυστομαχιάσει.. έργα ψάχνουμε να βρούμε & δεν βρίσκουμε!
Πέρασαν δυο χρόνια μέσα απ' τη θητεία σας κι ένα έργο της προκοπής τελειωμένο ΔΕΝ έχετε να επιδείξετε στους ναυπάκτιους.
Μόνον δηλώσεις, δρομολογήσεις, συμβάσεις, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, υποσχέσεις, παρουσίες on camera, παράτες και "πράσιν' άλογα" ... 
Aυτά εισπράττουμε οι δημότες από την παρέα σας συνολικά, εδώ και δυο χρόνια.
Ευελπιστούμε πως στα δυο εναπομείναντα θ' αφήσετε επί τέλους τουλάχιστον ΕΝΑ έργο της προκοπής τελειωμένο, για νά 'χουμε και μια καλή κουβέντα να πούμε για εσάς.
Εδώ θα είμαστε όμως και θα τα ξαναπούμε.
Πάντως να είστε σίγουρος κ. αντιδήμαρχε πως το λάθος που κάναμε στις προηγούμενες εκλογές, ΔΕΝ θα το ξανακάνουμε και φυσικά θα επανορθώσουμε στις ερχόμενες...
Ο νοών -νοείτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου