16/08/21

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ αντιδήμαρχος περιβάλλοντος για τα πανηγύρια...

 Πέρασαν δυο ολόκληρα χρόνια με δημοτική αρχή την σύμπραξη των τριών γνωστών παρατάξεων με σκοπό μια νέα πορεία στα δημοτικά πράγματα, με έργα κι αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου & σάπιου τοπικού πεδίου σε όλη την επαρχία.  Και το μόνο έργο που κατάφεραν ακόμη και μέχρι σήμερα να μην το τελειώσουν ήταν ένα κομμάτι  150 μέτρων του κεντρικού οδικού άξονα της πόλης, που από άσφαλτο το αντικατέστησαν με πέτρα!!!  Όλα τα υπόλοιπα δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο έργων, αλλά  στον κατάλογο των υποχρεώσεων & των καθηκόντων του κάθε δήμου.   

Έργα λοιπόν, στο μηδέν και μην ακούτε τις εξαγγελίες που κάνει ο δήμαρχος κάθε τρεις και λίγο...  αυτά είναι για το χάιδεμα των αυτιών μας. Εμείς του το δηλώσαμε: Αν δεν δούμε, ΔΕΝ πιστεύουμε. Γιατί απλούστατα, το εργάκι αυτό των δηλώσεων είναι χιλιοπαιγμένο κι έχει καταντήσει βαρετό πλέον.


Εκτός λοιπόν από την πλήρη απραξία τους στα δύο χρόνια που συγκυβερνούν, κάποιοι απ' αυτούς αποδεικνύονται και λίαν επικίνδυνοι για την ασφάλεια των συνδημοτών τους. Όπως για παράδειγμα ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος για τον οποίον πολλάκις μέσα απ' αυτές τις γραμμές γράφτηκαν αρνητικά σχόλια και από αρθρογράφους καθώς κι από πληθώρα αναγνωστών.   

Μια ακόμα καταγγελία που αναφέρεται σ' αυτόν κι αφορά την πυρκαγιά σε παράνομη χωματερή του δήμου στον ποταμό Σκα και μερικά μέτρα πιο πέρα από το ΚΤΕΛ. Η εν λόγω καταγγελία  "ανέβηκε"  σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κοτσανά, ως ακολούθως:




TA  ΣYMΠEΡAΣMATA  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου