04/08/21

η Ελλάδα καίγεται σε όλη της την Επικράτεια....

 


Ασχολούμαστε ολόκληρο, σχεδόν, το 24ωρο, με την βοήθεια φυσικά των ΜΜΕ, με τον κορωνοϊό, τα εμβόλια, τους ανεμβολίαστους, τις κυρώσεις και το ποσοστό ανοσίας και μας έχει διαφύγει ότι η Ελλάδα καίγεται σε όλη της την Επικράτεια. 

Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη εξαπλώθηκε, και καίει ακόμη, με μηδενικούς ανέμους, 2 το πολύ 3 μποφόρ, πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό; 

Μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι 80 καμένα σπίτια και επιχειρήσεις που καταστράφηκαν, χώρια η δασική έκταση....


Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι τα σπίτια θα ξαναχτιστούν θεωρώντας το εύκολο χωρίς να ρωτήσει τους ανθρώπους που δεν έχουν βοήθεια από το, Κράτος όπως και σε άλλες φυσικές καταστροφές: πλημμύρες, σεισμούς. Ανθρώπινα θύματα δεν έχουμε, γιατί πήραν το μάθημά τους από το Μάτι και μόλις τα πράγματα δυσκολέψουν η Πολιτική Προστασία εκκενώνει οικισμούς και περιοχές. 

Φάνηκε και το πρόωρο και άστοχο μέτρο της απομάκρυνσης των 54 στελε-
χών των 8 ΕΜΑΚ, εκ των οποίων τα 19 ήταν από την 1η ΕΜΑΚ Αθηνών, λόγω άρνησής τους να εμβολιαστούν. Οι πυροσβέστες όμως χρειάστηκαν και δίνουν την ηρωική τους μάχη με τις φλόγες σώζοντας ζωές και περιουσίες, τώρα κανείς δημοσιογράφος δεν εγείρει απορία για το εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι. 

Το επιτελικό Κράτος της ψηφιακής διακυβέρνησης, με τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά, με την τηλεκπαίδευση, την τηλεργασία, την πράσινη, βιώσιμη ανάπτυξη και όλα τα υπόλοιπα «προχωρημένα» που ευαγγελίζεται δεν κατάφερε να τιθασεύσει, μία φωτιά 20 περίπου χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας, όπου κάποιος το ξεκίνημά της θα μπορούσε να το αντιληφθεί και από το μπαλκόνι του σπιτιού του. 

Κυβέρνηση των μεγάλων λόγων και των μικρών έργων.  ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου