15/10/21

Τα ΜΜΕ βλάπτουν σοβαρά την αλήθεια ...


 Κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό στην πιάτσα διάφορες  "βρώμες" κατά το κοινώς λεγόμενο, πως ντε και καλά κάποια από τα ντόπια Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αν δεν τα  "πιάνουν"  κανονικά και με το νόμο και μάλιστα κάτω απ' το τραπέζι, τουλάχιστον φιμολογείται πως είναι και παρα-είναι "πιστοί υπάλληλίσκοι" της εκάστοτε δημοτικής αρχής, που εκτελούν εντολές με σκοπό την προβολή των στελεχών της, φυσικά με το αζημίωτο..

Αυτό ακούγεται κι αυτό λέγεται από πολλούς.
Εμεις σαν ναυπακτιακός ιστότοπος δεν θέλαμε καν να το πιστέψουμε..
Υπήρχαν και υπάρχουν όμως ενδείξεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα πολιτών και πολιτείας, περί του αντιθέτου. Κι φυσικά όταν βλέπεις κάποιες ιστοσελίδες να προβάλλουν επιλεκτικά πρόσωπα που έχουν θέσεις εξουσίας και να θαύουν εξαφανίζοντας τους έξω απ' αυτήν, ε τότε θα πρέπει να είσαι εξωγήινος για να μην νιώθεις πως το παιχνίδι που παίζεται είναι τουλάχιστον ύποπτο. 
Και φυσικά ένας  ψαγμένος και λογικός άνθρωπος εύκολα θα καταλάβει πως: Η βρωμιά και η δυσωδία κρύβεται και στην ντόπια ενημέρωση, όπως και στην εν γένει εθνική ενημέρωση (βλέπε λίστα Πέτσα με τα 120 εκατομμύρια αλημούρα στα ΜΜΕ) και χωρίς δισταγμό θα αναφωνήσει το  "οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν" ή και το πιό λαϊκό ακόμα  "αλήτες- ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" ...    
Μήπως έχουν άδικο ; ; ;

Επί του ιδίου θέματος και η σημερινή καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρέα Κοτσανά:

❌ Μετά τον ιστότοπο “Nafsweek” σειρά στα λογοκριμένα ρεπορτάζ και στην προσπάθεια “εξαφάνισης” της παράταξης μας έχει προστεθεί και το “Nafpaktianews” το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί στην “φίμωση” της παράταξης μας με αποκορύφωμα το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας στο οποίο οι τοποθετήσεις μας παρόλο που έτυχαν αποδοχής σχεδόν από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων πέρασαν στα “ψιλά γράμματα” από τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
Ρωτούμε την συντακτική ομάδα του “Nafpaktianews” αν μέσα στην τιμή του χρηματικού εντάλματος που εκδόθηκε από τον κ.Γκίζα και αφορά “υπηρεσίες” που παρείχε η νεοσυσταθείσα εταιρεία του Nafpaktianews περιλαμβάνονται και “υπηρεσίες φίμωσης” της παράταξης μας.
Απλά ρωτάμε…
🔻ΥΓ.Είναι αξιοσημείωτο ότι ένα μετά το άλλο τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μετατρέπονται σε “ημέτερους εργολάβους” της Δημοτικής αρχής!!!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου