13/11/21

NAYPAKTOS ~ πόλις τουριστική ή πόλις των δακρύων ???

 

Δεν μιλήσαμε καθόλου μέσα στο καλοκαίρι για τις απίθανες κακοτεχνίες και την εγκατάλειψη βασικών σημείων της πόλης, μόνο και μόνο για να μην θίξουμε τον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού για τον τόπο μας. 

Δεν σημαίνει όμως αυτό πως θα συναινέσουμε με την αρρωστημένη νοοτροπία κάποιων εκεί στο δήμο, που αρέσκονται να τα παραδίδουν όλα εν λευκώ στον ...αυτόματο πιλότο, Οχι!  Θα υποστούν την αναμενόμενη βάσανο της κριτικής κι αν χρειαστεί ακόμα και σε καθημερινή βάση. 

Και μην παρασύρεστε ορισμένοι, από τις συνεντεύξεις του δημάρχου στα ΜΜΕ και ειδικά στα μεγάλα κανάλια που ωραιοποιεί καταστάσεις, όχι! Αυτό κυρίως γίνεται για ίδιον όφελος κι όχι για το καλό της Ναυπακτίας. Τα αποτελέσματα αυτό καταμαρτυρούν!

Εμείς θα το πούμε ακόμα μια φορά, ειδικά για την τωρινή δημοτική μας αρχή:

Με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, ένα και μοναδικό είναι το μήνυμα που στέλνουν στους πολίτες της Ναυπακτίας (ψηφοφόρους και μη),   ΠΩΣ ήρθαν μόνο για να πάρουν κι όχι να δώσουν σ' αυτόν τον τόπο !!!

Και φυσικά, σαν τέτοιους θα τους αντιμετωπίζουμε κι εμείς εδώ από την δική μας πλευρά, εκτός κι αν αλλάξουν τακτική, πράγμα που δεν πολυφαίνεται ορατό...  

ΔΕΙΤΕ  ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΥ ΑΕΙΚΊΝΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΤΣΑΝΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ "ΞΕΝΙΑ" :

Κήπος Ξενία
Πλήρης…εγκατάλειψη!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου