05/12/21

Ο Bill Gates κατηγορείται για φόνο, για θάνατο από το εμβόλιο COVID-19 στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας – Ζητείται η θανατική ποινή

γράφει ο Brian Shilhavy

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας κατατέθηκαν κατηγορίες για φόνο εναντίον δύο δισεκατομμυριούχων που είναι υπεύθυνοι για το εμβόλιο COVID-19 της AstraZeneca, Covishield, για τη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα στον οποίο έγινε ένεση με το εμβόλιο.

Οι δύο κατηγορούμενοι που κατονομάζονται είναι ο Bill Gates, και ο Adar Poonawalla, ο διευθύνων σύμβουλος του Serum Institute of India (SII), που φέρεται να είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εμβολίων στον κόσμο. Σύμφωνα με τις συστημικές εταιρικές πηγές ειδήσεων, η εταιρεία του Adar Poonawalla παράγει όχι μόνο το εμβόλιο COVID-19 Covishield, αλλά και πάνω από το 50% των παγκόσμιων εμβολίων που εγχέονται σε μωρά.

 

 

Οι ανώνυμοι κατηγορούμενοι είναι «άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ηγέτες που εμπλέκονται στη δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του εξαιτίας του εμβολιασμού«.

 

 

Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι η επιτροπή AEFI (Ανεπιθύμητο συμβάν μετά από ανοσοποίηση) της κυβέρνησης της Ινδίας παραδέχθηκε πρόσφατα ότι ο θάνατος της 33χρονης Dr. Snehal Lunawat, οφειλόταν σε παρενέργειες του εμβολίου Covishield.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη δολοφονία της Dr. Snehal Lunawat από την ένεση COVID-19 εδώ.

Το άρθρο συνεχίζει παραθέτοντας νομολογία στην Ινδία η οποία:

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό καθιστά τον Bill Gates και τον Adar Poonawalla συνωμότες σε μαζική δολοφονία.

Εάν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή.

Αναφέρεται επίσης μια προηγούμενη υπόθεση κατά του Bill Gates για τη δολοφονία 8 θηλυκών παιδιών κατά τη διάρκεια δοκιμών εμβολίων για το εμβόλιο HPV Gardasil στην Ινδία.

Το πρόγραμμα εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας στην Ινδία που χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates αναφέρεται επίσης στις κατηγορίες.

Το άρθρο αναφέρει ότι η εγγύηση θα απορριφθεί στον Bill Gates και ότι τα περιουσιακά του στοιχεία στην Ινδία θα κατασχεθούν σύντομα.

Οι πολίτες της Ινδίας έχουν πλέον προφανώς την εξουσία να προβούν σε συλλήψεις πολιτών τόσο του Bill Gates όσο και του Adar Poonawalla για να τους παραδώσουν στις αρχές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The Indian Bar Association.

Αν και είναι ενθαρρυντικό να διαβάζουμε ότι όντως απαγγέλλονται κατηγορίες για μαζική δολοφονία εναντίον δισεκατομμυριούχων παγκοσμιοποιητών για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας για τις ενέσεις COVID-19 που αλλοιώνουν τα γονίδια, το ερώτημα παραμένει αν αυτή η υπόθεση θα οδηγηθεί ποτέ σε δίκη.

Έχει η Ινδία τη δυνατότητα να διεξάγει μια μυστική στρατιωτική επιχείρηση για να εξαγάγει τον Bill Gates από τις ΗΠΑ, για παράδειγμα, και να τον παραπέμψει σε δίκη στην Ινδία;


Αρχική πηγή άρθρου: vaccineimpact.com

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου