15/12/21

η απάντηση στην ευγενική κυρία απογραφέα

Η απάντηση που θυροκόλλησα στην ευγενική, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ, απογραφέα που ηθελε να απογράψει οικία που δεν μπόρεσε να απογραφεί ηλεκτρονικά

Μανώλης Δαμίγος

κλινικός χημικός 

 


 

1 σχόλιο:

  1. Από φίλη γιατρό στο fb με πατέρα καρδιολόγο :
    ______________________________________________
    Αυτά που ζούμε είναι η απόλυτη διαστρέβλωση της ιατρικής.
    "Έχασε τη μάχη με τον ιό ο Τράγκας", είναι το μήνυμα που περνούν οι ειδήσεις, ενώ το ότι πέρασε ισχαιμικό επεισόδιο περνά στα ψιλά γράμματα. Το ισχαιμικό το έπαθε, και κατά τον πατέρα μου άργησε να το πάθει, λόγω του ινσουλινο-εξαρτώμενου διαβήτη.
    Ο πατέρας μου έλεγε, δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που έχει ινσουλινο-εξαρτώμενο διαβήτη, όσο καλά κι αν το ελέγχει, να μην πάθει έμφραγμα ή νεφρική ανεπάρκεια. Τα αγγεία ενός διαβητικού (και του καλώς ρυθμιζόμενου διαβητικού) με μαθηματική ακρίβεια χαλάνε. Έκανε ισχαιμικό, κι αυτοί πάσχιζαν να τον "περιθάλψουν" ως κόβιντ. Γι' αυτό πέθανε! Είχε -λένε- δυσφορία. Μα τη δυσφορία την είχε λόγω του ισχαιμικού. Κι αυτοί τον έβαλαν στη διασωλήνωση για κόβιντ!
    Ο Τράγκας, που είπε να κάνει το κουβαδάκι του συστήματος συλλογής των αγανακτισμένων ψήφων, φώναζε για τα μονοκλωνικά. Γιατί? Μονοκλωνικά έπαιρνε σε όλη την υπόλοιπη ζωή του για τις υπόλοιπες ιώσεις που πέρναγε?
    Σαν ιατροπαίδι του γιατρού πατέρα του δεν ήξερε ότι, όταν είσαι ξαπλωμένος μέσα στο νοσοκομείο και μάλιστα χωρίς συνοδό (που να σε βοηθάει στο τάισμα, στο σήκωμα, στο κατούρημα, στο περπάτημα), και απόλυτα υγιής να είσαι (όχι επιβαρυμένος όπως ήταν αυτός λόγω διαβήτη), θα πάθεις ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και θα πεθάνεις απ' αυτήν? Δεν φώναζε να του δώσουν αντιβίωση, όπως έδιναν όλους τους άλλους καιρούς?
    Ήταν ανεmboλίastoς λένε. Ο Τράγκας πέθανε και τον έβαλαν στη σακούλα, για να τρομάξουν την κοινή γνώμη, και να πεισθεί για τον emβολiasμό. Δεν πέθανε γιατί ήταν ανεmboλίastoς για το τακαμούρι της Ελένης Βλαχάκη. Δεν πέθανε γιατί δεν του 'δωσαν μονοκλωνικά, κι απορώ που κάποιοι τα περιμένετε ως λύση. (Και δεν ξέρω αν τα βρίσκετε ως λύση σ' ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πρόβλημα, από αφέλεια ή από δόλο.)
    Ο Τράγκας πέθανε, αφού τον χρησιμοποίησαν, γιατί δεν υπάρχει πια ιατρική.
    Απο τοίχο φίλου
    Χ. Κοτσελίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή