10/01/22

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ-Δ.Τ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Μια ψηφοφορία 

έριξε τις μάσκες


Είναι αδιανόητο να θες να γίνεις δήμαρχος ,να ανέχεσαι τον υβριστή δήμαρχο να σε αποκαλεί ¨λίγο¨ (σε συνέντευξή του δημόσια) και εσύ να τον επιβραβεύεις με την ψήφο σου, ως προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. 

Ο οποίος (πρόεδρος) αποτελεί προσωπική επιλογή του δήμαρχου και για 2 χρόνια τον αφήνει να μονολογεί ακατάπαυστα, να μιλάει εκτός θέματος, να βγάζει τα «απωθημένα» του παρελθόντος και πολλές φορές να σε υβρίζει κιόλας (και τα στελέχη σου)..

 

Αφετέρου οφείλουμε να συγχαρούμε τους "λίγους" ,πάντα κατά την άποψη του δημάρχου, της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, οι οποίοι επίσης(για ανεξήγητο λόγο) και ενώ πολλάκις έχουν διαμαρτυρηθεί για την μη σωστή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, στήριξαν επίσης την επιλογή του δημάρχου.

Αποδείξατε ότι αποτελείτε μέρος του συστήματος και το τελευταίο που σας ενδιαφέρει είναι το καλό του Δήμου μας...

Επιβραβεύσατε, ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, την άποψη του Δημάρχου, ότι είστε ¨λίγοι¨ προκειμένου να τα έχετε καλά με όλους. Δεν σας απασχολεί τελικά, η σωστή λειτουργιά του δημοτικού συμβουλίου και κατ' επέκταση του Δήμου, αλλά σας ενδιαφέρει κυρίως να ικανοποιήσετε τις πολιτικές σας φιλίες, οι οποίες από πίσω υποβόσκουν αλλά συμφέροντα (που εσείς μας δώσατε το δικαίωμα πλέον να τα ¨οσμιζόμαστε¨).

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…(τώρα καταλάβατε γιατί;)

 

Υ.γ. Για να αποδώσουμε και τα του «Καίσαρα τω Καίσαρι» , οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η 3η στις εκλογές παράταξη της αντιπολίτευσης, κράτησε σταθερή στάση, πράγμα που σπανίζει στη πολιτική ζωή…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου