19/02/22

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ~ Ένα(ακόμα) οικολογικό έγκλημα δίπλα μας, (που ΚΑΜΙΑ αρμόδια αρχή ΔΕΝ βλέπει)

 

Οι εικόνες που βλέπουμε αποδεικνύουν το απέραντο εργοτάξιο της Δημοτικής Αρχής του κυρίου Αντωνακόπουλου, καθώς και τον σύγχρονο τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων του κυρίου Φραγκαντώνη.

Και ναί δεν πρόκειται να τα δείτε από τις τοπικές εφημερίδες.

Πλησίον του χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων , δίπλα από τον χώρο του κολυμβητηρίου, το οποίο έπρεπε να λειτουργεί από το 2021 σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, η Δημοτική Αρχή έχει δημιουργήσει ένα χώρο γεμάτο με κάθε είδους απορρίμματα.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων για όλο τον Νομό, έχει λυθεί από το έτος 2017.

 

 

Πρόκειται για ένα καινούριο Χ.Α.Δ.Α, εντός της πόλης του Πύργου και σε κοντινή απόσταση από τους αθλούμενους (όσους αντέχουν τη μυρωδιά και τα τρωκτικά).

Αυτές οι εικόνες αντιπροσωπεύουν πλήρως την Δημοτική Αρχή και τον τρόπο που διοικεί τον Δήμο μας τα τελευταία δύομιση χρόνια.

Περιμένουμε την παρέμβαση των διαφόρων αρχών και υπηρεσιών, επί του θέματος, εκτός εάν ΟΛΟΙ είναι τυφλοί ή ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ βλέπουμε αυτά που γίνονται.

Κύριοι μπορείτε μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε να προσπαθείτε να κρύψετε την σκληρή πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί από την αδυναμία σας να διοικήσετε σώστα τόν τόπο, αλλά δυστυχώς για έσας οι πολίτες έχουν μάτια και βλέπουν.


Υ.Γ.1: Όσον αφορά το περιβόητο έργο των ραμπών εντός του δρόμου, του Πύργου, δυστυχώς δικαιωθήκαμε πλήρως, καθώς καταφέρατε ένα απλό έργο, το οποίο συνάμα είναι απαραίτητο για τους συμπολίτες μας, να το μετατρέψετε σε επικίνδυνο για όλους τους δημότες, σύμφωνα με την ανάρτηση μέλους του συλλόγου των Α.Μ.Ε.Α. Χειρότερα δεν μπορείτε να τα κάνετε.

Υ.Γ.2: Ακόμα περιμένουμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου και από τον Δήμαρχο να μας απαντήσουν που καταλήγουν τα κλαδέματα που προκύπτουν από την πιο πολύ αυτό-φωτογραφημένη( selfies) Υπηρεσία του Δήμου.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΠΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου