18/03/22

Η Ναύπακτος σε συνεχή οπισθοδρόμηση... Άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα


Δήμος Ναυπακτίας 2022.

Μια δημοτική αρχή κι ένας δήμαρχος που από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε  τα καθήκοντά του, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πόζας  στις κάμερες!

Φυσικά οι πόζες πάντα συνοδεύονται και με τ' ανάλογα "πεζά ποιήματα". απ' αυτά που ως δικηγόρος  γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Γκίζας. 

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τότε που πήρε τη σκυτάλη απ' τον προηγούμενο κι ο κάθε σώφρων δημότης διερωτάται:  Τι έχει κάνει αυτά τα τρία χρόνια?  

Η απάντηση είναι μία και μοναδική: Τίποτα δικό του που να κρίνεται ως αναπτυξιακό έργο. Η λεγόμενη "ανάπλαση" του κεντρικού  δρόμου των 150 μέτρων με πλάκες της κακιάς ώρας, ήταν "στάχτη στα μάτια" των δημοτών για νά'χει  κάτι να λέει στους εκάστοτε απολογισμούς του. Από κει και μετά τίποτα άλλο, δυστυχώς  για τον τόπο.

Στη πιο πάνω φωτογραφία, θέλει να μας δείξει τα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα όπως με καμάρι τ' αποκαλεί και πως τάχα η χρηματοδότησή τους προέρχεται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». 

Αν κάνετε όμως μια βόλτα στις γειτονιές της πόλης και στα προάστιά της θα διαπιστώσετε πως όλα αυτά τα πολυτελή τροχοφόρα είναι μόνο για μόστρα, αφού η πόλη και οι γειτονιές της έχουν τα μαύρα τους τα χάλια... 

Και για όλα αυτά δεν φταίνε ούτε οι δήμαρχοι, ούτε οι αντιδήμαρχοι, αλλά τα μυαλά όλων αυτών που τους στέλνουν με την ψήφο τους σ' αυτές τη θέσεις.  

Και μιας και μιλάμε για μυαλά και αξιώματα, ας δούμε τη σημερινή ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του όπως πάντα αεικίνητου δημοτικού συμβούλου κ. Κοτσανά, που μας βάζει σε σκέψεις για όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο των δημοτικών πραγμάτων της Ναυπακτίας:

 



"Γεννά πολλά ερωτηματικά πώς ο εικονιζόμενος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Λάμπρος Χρυσανθόπουλος ο οποίος πριν από δυόμιση χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας καταψήφιζε την προμήθεια των απορριμματοφόρων, χθες στο αμαξοστάσιο, ο ίδιος άνθρωπος που καταψήφιζε τότε, φωτογραφιζόταν “αγκαλιά” με τον κ. Κοτρωνιά στην παραλαβή των απορριμματοφόρων που αγοράστηκαν με έκπτωση μόλις…5% και κόστισαν στο δήμο Ναυπακτίας 779.558 ευρώ!!!
 
➡️ Σημειωτέον ότι σε λίγο χρονικό διάστημα εταιρεία του Ομίλου Σαρακάκη θα προμηθεύσει στον δήμο Ναυπακτίας μηχάνημα έργου τύπου γκρέιντερ μάρκας Komatsu αξίας 319.920 ευρώ με έκπτωση…10% έχοντας κάποιοι πρότινος φροντίσει με τα “ψιλά γράμματα” της διακήρυξης να αποκλείσουν από την προμήθεια την εταιρεία Caterpillar!!!
 
ΥΓ.Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αγορά απορριμματοφόρων ήταν χρήματα που είχαν εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική περίοδο Λουκόπουλου και αφορούσαν την κατασκευή πεζοδρομίων ανατολικά και δυτικά της πόλης!!!"
 
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ
δημοτικός σύμβουλος 


ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου