25/03/22

Στη Πάτρα επέτρεψαν να καταντήσει η εθνική παρέλαση σε πανηγύρι "γύφτων"...

 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ...

 

Τελικά έχει καταλυθεί κι έχει ποδοπατηθεί κάθε έννοια πατριωτισμού και εθνικής έπαρσης σ' αυτόν το τόπο. Ούτε το κράτος σαν σοβαρό κράτος υφίσταται, ούτε οι νόμοι δεν τηρούνται σε καμία των περιπτώσεων, αφού και το σύνταγμα το έχουν καταντήσει ένα κουρέλι για το θεαθήναι ...

Με ότι συνέβει σήμερα κατά τη διάρκεια της εθνικής παρέλασης στη Πάτρα, δεν θα τα βάλουμε ούτε με το δήμαρχο (αριστερός άπατρις είναι), ούτε με τον περιφερειάρχη (αυτός δεν υπάρχει καν), αλλά ούτε και με τ' αρμόδια υπουργεία (υπάρχουν αρμόδια άραγε?) 

Θα αναθεματίσουμε όμως τις δημοσιογραφικές πόρνες του τόπου μας, αυτό το διαρκώς όλο και πιο χαμηλά ενημερωτικό χαμαιτυπείο, αυτό το λυσσασμένο προδοτικό ασκέρι που από τότε που λάδωσε το άντερό του με τα λεφτά της  "λίστας Πέτσα", έχει ξεσαλώσει σερνάμενο σε δημοσιογραφικά λασπόνερα,  στηρίζοντας και προπαγανδίζοντας ό,τι προδοτικό κι αντεθνικό αιωρείται ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας. 

Αυτά τα δημοσιογραφικά βδελύγματα έχουν κάνει τεράστιο κακό στη παιδεία, στην ελληνική κοινωνία και γενικότερα στο εθνικό συμφέρον.

Δείτε  πως αντιδρούν οι σώφρονες αναγνώστες που αγανακτούν, διαβάζοντας αυτά τα συγκεκριμένα λιβελογραφήματα :

 


 


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ  ΣΑΣ  ...

1 σχόλιο:

  1. Κατάργησαν όλες τις ένδοξες ελληνικές παρελάσεις και Θρησκευτικές? ή Νέο Ταξιτες ανθέλληνες προδότες, γιατί μάς μισούν και το Έθνος και την Ιστορία του και την Πίστη του και τα σβήσανε σιγά σιγά αλλά σίγουρα, και στην θέση της Ηρωικής παρέλασης πού μάς γέμιζε υπερηφάνεια? βάλανε τους γύφτους και τους ουκρανούς να βγαίνουν για νά σβήσουν το Έθιμο και νά μάς υποτιμούν και νά μάς ξεφτιλίζουν. Άς ξυπνήσουν επιτέλους ή Έλληνες και νά καταλάβουν ότι και ή 301 της Βουλής είναι εχθροί μας και δουλεύουν για τα αντιχριστα αφεντικά τους και εμείς τους πληρώνουμε για την προδοσία τους και βρίσκονται ακόμη στην πατρίδα μκαι σφίγγουν μέρα με την μέρα την θηλιά στον λαιμό μας. Καλή Λευτεριά, με τον Χριστό και την Παναγιά μπροστά. Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή