15/03/22

Εδώ Ναύπακτος. Αφιερωμένο στην ανίκανη δημοτική αρχή Γκίζα που αντί να φτιάξει έργα ουσίας, παίζει "θέατρο"


 

Πολλά τα λάθη, οι παραλήψεις και ατέλειωτη η ανικανότητα που επέδειξαν κι επιδεικνύουν οι κρατούντες το δήμο μας σ' αυτά τα δυόμιση χρόνια θητείας τους μέχρι σήμερα.  Μόνο κάποιος με "ψεκασμένο"  μυαλό δεν θα μπορούσε να το παραδεχτεί αυτό και φυσικά κι όσοι αντλούν κάποιο συμφέρον απ' αυτούς τους ανίκανους. 

Το σημερινό δημοσίευμα το αφιερώνουμε στους Ανίκανους της Δημοτικής αρχής Γκίζα πού ..ακύρωσε ένα τεράστιας αξίας και σημασίας έργο για την Ναύπακτο και την ευρύτερη περιοχή.   Και βεβαίως αναφερόμαστε στη κατασκευή του Τουριστικού καταφυγίου στο Γρίμποβο. 

 Το έργο αυτό ως γνωστόν ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα "INTERREG Ελλάδα Ιταλία"  και ήταν έτοιμο για δημοπράτηση.  

Η ανικανότητά τους όμως, το άφησε να χαθεί. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά κι από πάνω μας παραμύθιαζαν πως ντε και καλά θ' αντικατασταθεί με κάποιο άλλο παρόμοιο έργο μικρότερης δήθεν  οικονομικής εμβέλειας..  Παραμύθια της Χαλιμάς δηλαδή!

Δείτε λοιπόν αγαπητοί μας συνδημότες, πως ο δήμος Λευκάδας άρπαξε την ίδια ακριβώς ευκαιρία απ' τα μαλλιά και κατάφερε πριν μερικούς μήνες κι εξασφάλισε την κατασκευή  μαρίνας τουριστικών σκαφών στο Νυδρί!!!

 

_______________________________________________________

 Σχόλιο:

Αν κι ο δικός μας δήμαρχος με τους συν αυτώ, έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον και δεν ολιγωρούσε, η Ναύπακτος έχοντας τώρα μια μαρίνα θα εκτοξευόταν αναπτυξιακά στα ουράνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.  

Ας ρωτούσε τον δήμαρχο Λευκάδας, πόσα λίγα χρήματα διέθετε κι όμως κατάφερε κι ολοκλήρωσε ένα έργο για το οποίο όλο το νησί κι όχι μόνο, τον ευγνωμονεί. Αλλά εμείς εδώ στη Ναύπακτο έχουμε μάθει να παράγουμε και να προάγουμε τους πλέον ευθυνόφοβους, ανίκανους και καταστροφικούς "παράγοντες-παρτάκηδες"   για τον τόπο μας. 

Αυτό αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων χρόνια τώρα και γι'αυτό ο τόπος μας αντί να πάει μπροστά βαδίζει συνεχώς με την όπισθεν..

Κάποτε πρέπει επί τέλους ν' αλλάξουμε τροπάριο, ποτέ δεν είν' αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου