12/04/22

Πείτε και μια αλήθεια, όχι άλλο σανό στα πρόβατα που σας ακούν και τα χαύτουν όλα...

Η Ρωσία προειδοποίησε , φώναξε, σας ζήτησε να μην σφίξετε άλλο την θηλιά γύρω από τον λαιμό της. 
 
Όταν έχεις όμως να κάνεις με Εγκληματίες ,δημιουργούς και σκηνοθέτες όλων των πολέμων πάνω στην γη , αυτό είναι το αποτέλεσμα.
 
"Ριξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, καψατε χιλιάδες κόσμο,που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει.
 
Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ,τα δάση τις υποδομές ενος ολοκλήρου κράτους ,δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα.
 
Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβία βομβαρδίζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια , τα νοσοκομεία,χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.
 
 
Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους ουτσεκάδες να βαφτίζουν το Κόσοβο (αλβανικό),επειδή έτσι γουστάρατε.
 
Διαλύσατε την Λιβύη ,μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι ,και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή τζάμπα.
 
Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρια επειδή δεν γουστάρατε τον Ασσαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία και ο Ασσαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος.
 
Εισβάλατε στο Ιράκ δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά ,και στο Αφγανιστάν, για να βρείτε δήθεν τον πρώην φίλο σας Μπιν Λάντεν και διαλύσατε και τις δυο χώρες ,βομβαρδίζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά διαλύοντας τα πάντα ,στέλνοντας στην Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια ,σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά.
 
Εσείς που κρεμάσατε τον Χουσειν χωρίς δίκη που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος σας.
Εσείς που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργήσατε τον ISIS και τους Ταλιμπαν.
 
Εσείς που όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας , παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας.
 
Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Περσινκ και κρουζ περικυκλώνοντας την Ρωσία η οποία δεν σας πείραζε.
Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από την συμφωνία του Μινσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους.
Ακόμα και τον Χίτλερ ,οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδότησαν και τον έκαναν θηρίο.
 
Μόνο η Ουκρανία λοιπόν σας έλειπε από το παζλ ,για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία.
Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πούτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.
 
Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε,
ρίξατε τον Γιανούκοβιτς ,εκλεγμένο πρόεδρο, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα σφάζοντας τον κόσμο και εγκαταστήσατε κυβέρνηση μαριονέτα που είχε σκοπό να προετοιμάσει την χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για την Ρωσία.
Εκμεταλλεύεσθε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρώσικου λαού και παραπλανάτε τον κόσμο.
 
Η Ρωσία προειδοποίησε, φώναξε, σας ζήτησε να μην σφίξτε άλλο την θηλιά γύρω από τον λαιμό της.
Όταν έχεις όμως να κάνεις με Εγκληματίες ,δημιουργούς και σκηνοθέτες όλων των πολέμων πάνω στην γη, αυτό είναι το αποτέλεσμα.
 
Η Ρωσία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία και να το αποτέλεσμα."
 
___________________________________________
Από Δημήτρη Μητραγκα ( αποσπάσματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου