26/04/22

πολιτικο-δημοτικοί απατεώνες στο προσκήνιο, με σκοπό τη διατήρηση της καρέκλας ;


Mας πιπιλίζουν τον εγκέφαλο εδώ και κάποια χρόνια για τις δήθεν εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης των σπηλαιώσεων του λιμανιού της Ναυπάκτου.
 
 Άρχισαν πάλι τα  "θα"  &  "θα"  &  "θα"  που τελειωμό δεν θα'χουν ...

Κάθε φορά που νιώθουν το πολιτικο-δημοτικό τους image  να κομματιάζεται και να υποχωρεί, ανακατεύουν πάλι την τράπουλα κι αναμασούν τα ίδια πράγματα, νομίζοντας πως θα παρασύρουν την κοινή γνώμη, που πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι ..

Φυσικά το επόμενο σενάριο θα είναι να μας πουν ότι,   "μας πρόλαβαν οι εκλογές" ναι μη σας φαίνεται παράξενο, μαζί με το  "αν δεν υπήρχε κι ο κωρονογιός" που μπορεί να συνοδεύεται κι από ένα τρίτο, αυτό του    "μας έκανε ζημιά κι ο πόλεμος"  όλα αυτά μαζί ν' αποτελέσουν  ένα τέλειο χαρμάνι δικαιολογιών για την ανυπαρξία έργων για τους τελευταίους  ακαμάτηδες της τωρινής δημοτικής μας αρχής.

 

Χτες  μας είπαν πως τάχατες  "εντάχθηκε η στερέωση και αποκατάσταση του Ενετικού Λιμανιού της Ναυπάκτου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με προϋπολογισμό εκατομμυρίων ευρώ".  

Η παραμύθα της πολιτικής ανωμαλίας δηλαδή στο ζενίθ  κι όσοι κουτοί τα χάψουν, ή κι αλλιώς  >   ότι ήθελε προκύψει δηλαδή..

Ακολουθούν κατά γράμμα το ρητόν του  Γκέμπελς:
O Γκέμπελς είχε δίκιο όταν είπε  "πες, πες, πες ένα ψέμα, στο τέλος κάτι θα μείνει".   Επιβεβαιώθηκε τόσες φορές ώστε να εδραιωθεί ο όρος "γκεμπελισμός" (που σημαίνει συκοφαντική προπαγάνδα, άθλια παραπληροφόρηση).

Ακριβώς το ίδιο κάνουν κι ετούτοι εδώ κάποια χρόνια τώρα και δεν εννοούμε  μόνον τους σημερινούς αλιγάτορες, αλλά κι όλους τους προηγούμενους της τελευταίας 20ετίας, πάρτ' τον έναν και χτύπα τον άλλον, δηλαδή! 

Δείτε, φουσκωμένες υποσχέσεις  και παχιές παραμύθες δημοσιευμένες στο παρελθόν,     ε δ ώ  ,    ε δ  ώ  ,   ε δ ώ   ,  ε δ ώ  ε δ ώ   ,   ε  δ  ώ 

και τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιευμένα παραμύθια τους... Μάλιστα σε μερικά κάνουν και το τραγικό λάθος να βάζουν χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης έργων κι εκτός του ότι πέφτουν τραγικά έξω, γίνονται και ρεζίλια των "σκυλιών" και γελάει ο κόσμος !!!  

Αυτοί είναι κι αυτούς εκλέξαμε για να αναβαθμίσουν  την ποιότητα ζωής μας στο τελείως υποβαθμισμένο από πλευράς έργων δήμο της Ναυπακτίας. Μαζί μ' αυτούς όμως μεγάλο μέρος ευθύνης φέρει και η Περιφέρεια που συμπλέει κομματικά κι όχι μόνον, μαζί τους.

Στις επερχόμενες εκλογές θα τους δώσουμε κι άλλη πίστωση χρόνου?  Εσείς τι λέτε?  

Εκτός κι αν κάποιοι από εσάς τους ψηφίζετε για να σας κάνουν τη ζωή πιο χαρούμενη με πρόσκαιρα θεάματα ντόρου κι ακριβά πυροτεχνήματα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου