04/05/22

Δήμος Ναυπακτίας: "✔️Δίνουμε λύσεις σε χρόνια και βαρύνουσας σημασίας ζητήματα"

"Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Παλαιοπαναγιάς συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας επισκέφθηκε την οδό Συμπολιτείας όπου εκτελούνται εργασίες αυτές τις ημέρες" μας  λέει ο δήμαρχος στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Ναυπακτίας στο facebook, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι απαραίτητες  φωτογραφίσεις του, ένα στοιχείο που όπως πιστεύει κι ίδιος τον ανεβάζουν πολιτικά και δίνουν και μεγάλη πειθώ στα λεγόμενά του.

Και συνεχίζει πιο κάτω με το επόμενο ευχολόγιο:

 "Με την ολοκλήρωση του έργου θα δοθεί οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δυτικές συνοικίες της Ναυπάκτου, η περιοχή του οικισμού της Παλαιοπαναγιάς και οι Εργατικές Κατοικίες.Δίνουμε λύσεις σε χρόνια και βαρύνουσας σημασίας ζητήματα.Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών μας."

 
Και δώσ'του κι άλλη μια φωτογραφία για να δούμε το "έργο", μόνο που εδώ ο δήμαρχος μας γύρισε τα οπισθία του:

Ακριβώς κάτω από το κείμενο δηλώσεων του δημάρχου και στη θέση των σχολίων, υπάρχει σχόλιο διαμαρτυρίας δημότη προς τον δήμαρχο.
Δείτε το σχόλιο με την διαμαρτυρία της συμπολίτισσας μας: 
 
Εμείς ερευνήσαμε και βρήκαμε τον συγκεκριμένο με διαρροή αγωγό, στον οποίο αναφέρεται το σχόλιό της κυρίας που μάλλον δεν φαίνεται να ενόχλησε τον δήμαρχο, δείτε τον:


Τι μας λέει όμως ο δήμαρχος στις βαρύγδουπες δηλώσεις του, πιο πάνω:
 
"Δίνουμε λύσεις σε χρόνια και βαρύνουσας σημασίας ζητήματα.
Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών μας."
 
Πρέπει να τον πιστέψουμε  ? ? ?  Εσείς τι λέτε ? ? ?
 
ΤΑ  ΣΥΜΕΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου