10/05/22

«Κουβαρντάς» με δημόσιο χρήμα ο Σπήλιος Λιβανός για την αντιπρόεδρο στον ΕΛΓΟ Γεωργία Μπόκα

 

«Λεφτά υπάρχουν» για το διορισμό της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, η οποία διορίστηκε στη «μη νόμιμη» θέση αντιπροέδρου στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ επί των ημερών του Σπήλιου Λιβανού με τον προκλητικό μηνιαίο μισθό των 3.000 ευρώ(!!!), όπως αποκαλύπτει η Κυριακάτικη «Δημοκρατία».

Αντιπρόεδρος στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ παραμένει η εξ Αιτωλοακαρνανίας ορμώμενη Γεωργία Μπόκα, πολιτευτής της ΝΔ στο νομό και αποτυχούσα να εκλεγεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στις εκλογές του 2019. Επειδή όμως για όλους… έχει ο Θεός, ο συντοπίτης της συνυποψήφιος και μέχρι πρότινος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, επί ημερών του την “υποδέχτηκε” στον ΕΛΓΟ. Μάλιστα, δεν αφέθηκε και παραπονεμένη όσον αφορά στις αποδοχές αν κρίνουμε από το τριχίλιαρο που παίρνει μηνιαίως μετά από Απόφαση του Σπήλιου Λιβανού. Την ίδια ώρα βέβαια οι αγρότες παίρνουν (όταν παίρνουν) κουτσουρεμένες επιδοτήσεις, τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 Σημειώνεται ότι η Γεωργία Μπόκα είχε βγει πέμπτη στις προηγούμενες εκλογές. Πολιτεύεται ως υποψήφια βουλευτής από το 2012 ενώ έχει διατελέσει αντινομάρχης και δημοτική σύμβουλος. Προσηλωμένη στη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας αρνήθηκε τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο αντικειμενικός της στόχος σαφώς δεν επετεύχθη και μάλιστα από 3η το 2015 υποχώρησε στην 5η θέση το 2019. Σύμφωνα με την τότε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, η κα Μπόκα είναι στέλεχος του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, πτυχιούχος του ΕΑΠ, με μεταπτυχιακό τίτλο στις «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος Καταστροφών και Κρίσεων». Έχει διατελέσει σύμβουλος του πρώην υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε την σχετική Απόφαση Λιβανού για την Γεωργία Μπόκα, η οποία παραμένει Αντιπρόεδρος στον ΕΛΓΟ που είναι ο υπεύθυνος για τους ελέγχους Οργανισμός:

                Ε   Δ   Ω

Δείτε και το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Εφημερίδας “Δημοκρατία” με το σχετικό δημοσίευμα:

 


 ο   "mister λιβάνιος"  αρέσκεται σε κάτι τέτοιου είδους δωράκια στ' αγαπημένα παιδιά του κόμματος, αυτό είναι τοις πάσι γνωστό.

Δε ξεχνούμε ότι στις αρχές του χρόνου είχαν σηκωθεί και τα τσιμέντα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μ' εκείνο το κραυγαλέο ρουσφέτι, την προκλητική  απόσπαση της κόρης του δικού μας αντιδημάρχου περιβάλλοντος στο προσωπικό του γραφείο στας Αθήνας !!!

Αυτά λέτε να τα ξεχάσουν οι ψηφοφόροι στην Αιτωλοακαρνανία?  Λέτε?  Εμείς πάντως Ο Χ Ι !!! 

Κι όσο για τους δυο παραπάνω πολιτικάντηδες, στις εκλογές που έρχονται δεν θά'χουν και τόσο εύκολο έργο και να' ναι σίγουροι γι'αυτό...  

 

 __________

 π η γ ή 

1 σχόλιο: