01/05/22

Mήπως έχει άδικο ; ; ; (video)

Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι». Εμπεριέχει δόση Φασισμού το δημοφιλές και  σε αριστερούς τελευταία σύνθημα; του Σωτήρη Φιλαλήθη – CAMERA STYLO ONLINE 

Και η "κουτσή μαρία" έχει πλέον μάθει το πως λειτουργούν τα πλείστα των ΜΜΕ σε εθνικό & περιφερειακό επίπεδο, δεν χρειάζεται να είναι κανείς φιλόσοφος ή μάντης. 

Όλοι έχουμε διαβάσει κι έχουμε ακούσει δημόσια, για τα χρηματικά "δωράκια" που έχουν εισπράξει τ' αφεντικά τους μέσω της περιβόητης "λίστας Πέτσα" Νο 1 & και Νο 2...  Κι όλα αυτά για να περνούν στον λαό μηνύματα κατά παραγγελία κι αρεστά στους εντολοδόχους καλοπληρωτές τους. 

Φυσικά η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας και κυρίως αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν την είδηση μέσω διαδικτύου, έχει πάψει πλέον να τους πιστεύει και να τους ακολουθεί, πολιτικούς και δημοσιογράφους. 

Κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα και στη περιφέρεια της χώρας, δημοτικοί άρχοντες και δημοσιογραφίσκοι της επαρχίας πάνε  "αγκαλιά  &  χέρι-χέρι" (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)  με ό,τι αυτό συνεπάγεται... 

Σχετική με τη σημερινή θεματολογία μας είναι και η σημερινή καταγγελία του δημοτικού συμβούλου του δήμου μας κ. Ανδρέα Κοτσανά, για την "εργολαβία της παραπληροφόρησης" των ντόπιων ΜΜΕ:


"Στην διετία 2016-2018 το “αμερόληπτο” Nafpaktia news “πρόλαβε” και έκανε 26 αρνητικά ρεπορτάζ-βίντεο για το γήπεδο Γαβρολίμνης με θέμα τα προβλήματα που είχαν ανακύψει με την αποστράγγιση αυτού κατά την φάση της κατασκευής και ενώ σημειωτέον το γήπεδο δεν είχε παραληφθεί ακόμη από τον δήμο Ναυπακτίας.

➡️ Ενδεικτικό αυτής της “εργολαβίας παραπληροφόρησης” είναι το παρακάτω βίντεο από τον Ιανουάριο του 2017 στο οποίο επί πέντε λεπτά ο “αμερόληπτος” δημοσιογράφος του Nafpaktia news απαθανατίζει με κοντινά πλάνα τα λευκά αθλητικά παπούτσια μέσα στο λασπωμένο τερέν του γηπέδου!!!
 
🔻 Σήμερα, που τα ζώχια στο γήπεδο έχουν φτάσει στο ένα μέτρο και τα τρωκτικά “παίζουν μπάλα” από άκρη σε άκρη, τόσο το “αμερόληπτο” site του Nafpaktia news όσο και ο τότε αθλητικός παράγοντας με τα λασπωμένα αθλητικά παπούτσια ο οποίος σήμερα τυγχάνει να είναι θεσμικός στην περιοχή, έχουν από κοινού “εξαφανιστεί” κρυπτόμενοι μέσα στον “απύθμενο βούρκο” της παραπληροφόρησης…!!!"
 
 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ

δημοτικός σύμβουλος δήμου Ναυπακτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου