14/06/22

Ναύπακτος~παραλίες~ καλοκαίρι 2022.

 


Η Ναύπακτος διαθέτει δυο παραλιακά μέτωπα, αυτό της Ψανής και το δεύτερο του Γριμπόβου.

Και η μεν Ψανή είναι μια προσεγμένη παραλία - εντός κι εκτός θαλάσσης- επι πολλά χρόνια για τους λουόμενους της καλοκαιρινής σαιζόν, αντιθέτως αυτή του Γριμπόβου πέρα από ένα επιφανειακό καθάρισμα των επικίνδυνων υλικών στις αρχές καλοκαιριού κι όχι σ' όλο το μήκος της, αφήνεται στο έλεος του Θεού. 

Και φυσικά για να  μπεις μέσα στο νερό, θα πρέπει να φοράς "άρβυλα", αφού μπαίνοντας στα δέκα πρώτα μέτρα ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος επικίνδυνες πέτρες.  Έτσι γίνεται απαγορευτικό το μπάνιο κυρίως για τους μεσήλικες που κινδυνεύουν να σπάσουν τα πόδια τους.

 

 

δείτε  τις πέτρες στο βυθό πως ξεχωρίζουν..

 


Κι αναρωτιόμαστε:  ένας απ' αυτούς τους άχρηστους ρεμπεσκέδες που παριστάνουν τους κάποιους εκεί στο δήμο, δεν σκέφτηκε ποτέ πως αυτό το πρόβλημα θα έπρεπε να λυθεί επί τέλους πριν αρχίσει να συρρέει ο κόσμος στις παραλίες?

Και βέβαια δεν τους ενδιαφέρει, αφού όλοι αυτοί κάνουν τα μπάνια τους εκτός πόλης και μάλιστα οι πλείστοι (όπως κι ο ίδιος ο δήμαρχος) εκτός νομού.

Ξέρουν όμως να διατυμπανίζουν το γνωστό πλέον "τραγούδι" τους στα κανάλια, πως: "η Ναύπακτος αποτελεί πόλο  έλξης τουρισμού" με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο το δήμαρχο, που σήμερα έχει βάλει σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφιλ τον ψευδεπίγραφο τίτλο "ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ… ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ" !!!!!!!

Νομίζουν οι έρμοι πως με το να "γλύφουν" και να ξανα "γλύφουν" τους δημοσιογράφους των μεγάλων αστικών κέντρων παρουσιάζοντας ολόκληρο το τοπίο σαν ένα παραδεισένιο τόπο, θα μπορούν έτσι να ξεγελάσουν τους δημότες και να τους ξανα-αρπάξουν τη ψήφο!  Κούνια που τους κούναγε...

Και για την ώρα η απάντησή μας, μόνο αυτή:

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ"  ...  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου