01/07/22

Aυτοί που συναινούν στη καταστροφή της πόλης, αυτοί που δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ...

 

Ε Δ Ω     ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Σας παραδίδουμε τους 13  επικίνδυνους  "εκτελεστές"   της πόλης μας, αλλά και της υγείας των συνδημοτών μας, που με την ολιγωρία τους μας παραδίδουν εν λευκώ στο έλεος των μικροβίων και των καρκινογόνων οργανισμών δια μέσω του πόσιμου νερού.

Πρόκειται για τους 13 που αποφάσισαν την ακύρωση της συνέχισης του έργου της Ανάπλασης.

Το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε από συντοπίτη μας αρθρογράφο του φιλικού   ιστολογίου   "Lepantoporto"  με το οποίο συμφωνούμε και το προσυπογράφουμε: 


"Επισημαίνουμε ότι το έργο προέβλεπε την αντικατάσταση του αμιαντοσωλήνα που υδρεύεται με πόσιμο νερό η μισή Ναύπακτος, καθώς και τοποθέτηση αγωγού λυμάτων προκειμένου να σταματήσει να γεμίζει σκ@τ@ η θάλασσα. Ένα έργο δηλαδή που αφορά την υγεία των κατοίκων αφενός και την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης αφετέρου.

Ειπώθηκαν διάφορα "επιχειρήματα" για να δικαιολογήσουν την προειλημμένη από καιρό απόφαση.

Το Lepantoporto δε δέχεται να συρθεί πίσω από "επιχειρήματα" που υποτιμούν την κοινή νοημοσύνη και θεωρούν τους πολίτες"βοοειδή".

Οι πολίτες στο χέρι τους είναι να αποδείξουν αν τους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά στην αρχή με το δήμαρχο να νιώθει παντοδύναμος και ικανός να πετύχει τα πάντα. Αυτή τη δύναμη την αντλούσε από το γεγονός ότι εκεί που ήταν κοινωνικά    α π ώ ν    ξαφνικά βρέθηκε στο ύπατο αξίωμα της πόλης. Άρχισε να εκπέμπει λοιπόν στο περιβάλλον μια υπέρμετρη αλαζονεία με τη βεβαιότητα ότι τα πάντα μπορεί.

Η πρώτη δήλωσή του για το έργο λοιπόν ήταν ότι θα το ολοκληρώσει πριν την εκπνοή του συμβατικού χρόνου, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά.

Σήμερα λοιπόν όντως συμβαίνει για πρώτη φορά δήμαρχος μετά από τρία χρόνια να ακυρώνει τη συνέχιση ενός έργου που αφορά την υγεία των πολιτών και την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.

Κύριε Γκίζα

Από την πρώτη στιγμή που εκλεγήκατε το μόνο που σας απασχολεί είναι η επανεκλογή σας και ουδέποτε η παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών.  Δε γνωρίζουμε αν θα πετύχετε το στόχο σας, διακρίνουμε όμως την ανυπαρξία σας και την αναποτελεσματικότητά σας.

Ένα χρόνο πριν τις εκλογές οι πολίτες δεν περιμένουν πλέον τίποτα από σας."

_________________

lepantoportο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου