18/07/22

ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΤΟΝΟΒ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.


 
 
Πολλά τα ερωτήματα.
Αναπάντητα ασφαλώς.
Οι υπουργοί Αμύνης, Εσωτερικών και Εξωτερικών, γνωρίζουν να μας πληροφορήσουν κι εμάς, ειδικά τους κατοίκους τς περιοχής;
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν " ότι μέσα βρίσκονταν οκτώ επιβαίνοντες. Το αεροπλάνο ξεκίνησε από την Ουκρανία και μέσω Σερβίας πήγαινε στην Ιορδανία φορτωμένο με πυρομαχικά και περνούσε από διεθνές FIR".
Από ποια Χώρα είπαμε;
-Ουκρανία! (Η πηγή του κακού, κάτω από τη μύτη της Ρωσίας).
Που πήγαινε;
Ιορδανία. (Μέση Ανατολή κι από εκεί, ένας Θεός για που).
-Τι μετέφερε;
Πυρομαχικά, όπλα, εκρηκτικά και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Τώρα γνωρίζουμε γιατί η Αμερική έχει συμπεριλάβει την Ουκρανία στις βρωμοδουλειές της. Πέρα από το ξέπλυμμα χρήματος, κάνει άνετα εμπόριο όπλων σε χώρες της Μέσης Ανατολής, κάτω από τη μύτη των Ρώσων και των Ευρωπαίων εταίρων της που είναι και αυτοί συνένοχοι.
Επίσης κάνει εμπόριο και άλλων χημικών ουσιών και ιών, (ίδε άγνωστη λευκή ουσία που κατεγράφη) από τα εκατοντάδες εργαστήρια ιών και βακτηρίων που διατηρούσε στην Ουκρανία.
Άρα;
Μπορεί να την ισοπεδώσει ο Πούτιν την Ουκρανία
να τελειώνει και να γλιτώσει ο Πλανήτης
από αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ;
Μονο από κάτι τέτοια "τυχαία" περιστατικά, θα μαθαινει ο Κόσμος την αλήθεια και το βρόμικο ρόλο της Αμερικής και του ΝΑΤΟ που κόπτεται τάχα για τις ελευθερίες των λαών.
- Πούτιν, κάνε τους σκόνη να τελειώνουμε!
___________________________________
Δημήτριος Μαντές
17/07/2022
 
 
 
 

Κρατική τηλεόραση: 
"Εκπαιδευτικά βλήματα όλμων και φωτιστικά πεδίου my ass". Πάλι καλά που δεν είπαν αμπαζουρ και φωτιστικά κομοδίνου. Για την άσπρη ουσία που οι άνθρωποι έκαψαν γλώσσα και μύτη, πήγαν Νοσοκομείο και δόθηκε εντολή να κλείσουν παράθυρα και κλιματιστικά, ούτε κουβέντα. Γάλα για μωρά θα βγει στο τέλος, να δείτε.
 
 Και η Κύπρος μπλεγμένη;  
 
 Εάν είχε εκρηκτικά δεν θα είχε μεγαλύτερη φωτιά και δεν θα είχε δημιουργηθεί κρατήρας; Δεν είναι παράξενο που έχει εξαϋλωθεί; Θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά κουβαλούσε; Δεν νομίζω. Ανησυχώ μόνο για τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν...
 

 ____________________________________________________________
 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου