20/09/22

έφοδος του διεφθaρμένου FBI στο σπίτι του πρώην Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών

FBI Police Careers | FBIJOBS

Το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για τον ίδιο Πρόεδρο τον οποίο το FBI προσπάθησε να αποτρέψει από το να κερδίσει τις Εκλογές του 2016 και στη συνέχεια επιχείρησε να απομακρύνει από το αξίωμά του ολόκληρη την Προεδρία του. Οι ηγέτες του FBI από τη διεφθαρμένη Κυβέρνηση Ομπάμα/Μπάιντεν προσέλαβαν έναν Ρώσο και χρησιμοποίησαν τις κατασκευασμένες πληροφορίες του ως βάση για να προσπαθήσουν να απομακρύνουν τον πρόεδρο Τραμπ από το αξίωμά του.
 
Στις 9 Αυγούστου, το FBI έκανε έφοδο στο σπίτι του Προέδρου και έκλεψε τα έγγραφα του Προέδρου που ήταν αποθηκευμένα εκεί στο Μαρ-α-Λάγκο. Το FBI ισχυρίστηκε ότι είχαν έναν λόγο να το κάνουν που ήταν νόμιμος και ότι είχαν το δικαίωμα να πάρουν αυτά τα έγγραφα.
Πολλοί πιστεύουν ότι τα έγγραφα παρείχαν άφθονα αποδεικτικά στοιχεία για τα εγκλήματα του FBI και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος τα πήρε μαζί του και γιατί το διεφθαρμένο FBI τα πήρε από τον Πρόεδρο.
 
 
TRENDING: ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ: 
 
Το Reuters Hack παρενοχλεί την ομάδα ακεραιότητας ψηφοφόρων του Μίσιγκαν, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 
- Αφού δημοσιεύουν βίντεο ταχυδρομικών υπαλλήλων και άλλων που ρίχνουν στοίβες ψηφοδελτίων σε drop boxes!
Τώρα το διεφθαρμένο και αντιαμερικανικό, αντι-νόμο και τάξη FBI προσπαθεί να δικαιολογήσει τις εγκληματικές τους ενέργειες. Αλλά δεν μπορούν. Οι πράξεις τους είναι εγκληματικές και πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη. Η απόπειρα πραξικοπήματος είναι ένα πολύ σοβαρό έγκλημα με πολύ σοβαρές ποινές.
Η ομάδα Τραμπ προσέφυγε στο δικαστήριο για να φτάσει στο βάθος των ενεργειών του FBI. Η ομάδα Τραμπ έχει τον νόμο με το μέρος της. Το FBI όχι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το FBI διαπράττει εγκλήματα.
Υπάρχουν πέντε λόγοι για τους οποίους το FBI θα χάσει στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την κλοπή των εγγράφων του Προέδρου από το εμβληματικό σπίτι του, το Μαρ-α-Λάγκο.
 
1. Ο δικηγόρος Mike Davis, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Gorsuch, μοιράζεται ότι ο Πρόεδρος έχει το δικαίωμα να αποχαρακτηρίσει οποιαδήποτε έγγραφα θέλει.
 
2. Επίσης, ο Ντέιβις σημειώνει ότι ο Πρόεδρος έχει το δικαίωμα να πάρει όποια έγγραφα επιθυμεί και να ισχυριστεί ότι είναι δικά του.
Αυτό είναι δικαίωμα του Προέδρου και το FBI δεν μπορεί να παρακάμψει την απόφαση του Προέδρου. Αυτό αποφασίστηκε σε μια υπόθεση που αφορούσε τους Κλίντον. Ο πρόεδρος Τραμπ είχε αποχαρακτηρίσει όλα αυτά τα έγγραφα.
Ο Ντέιβις χαρακτηρίζει τις ενέργειες του FBI πρωτοφανείς, περιττές και παράνομες. Επισημαίνει επίσης ότι ο δικαστής που υπέγραψε την επιδρομή είναι προκατειλημμένος. Αποσύρθηκε από μια άλλη υπόθεση Τραμπ. Ασχολείται επίσης με τον Τζέφρι Επστάιν.
Ο Ντέιβις σημειώνει επίσης ότι η επιδρομή ήταν παρεμβατική επειδή ο πρόεδρος Τραμπ συνεργαζόταν με το διεφθαρμένο FBI.
 
3. Το FBI ισχυρίζεται ότι η εθνική ασφάλεια κινδυνεύει αν δημοσιοποιηθούν διαβαθμισμένα έγγραφα.
 
Διαφήμιση - η ιστορία
Αυτό δεν ισχύει. Ο δικηγόρος Jonathan Turley επισημαίνει ότι το DOJ είπε το ίδιο σχετικά με την έκδοση του εντάλματος για επιδρομή στο Mar-a-Lago, αλλά όταν απελευθερώθηκε, δεν σημειώθηκε τέτοια βλάβη. Ορθώς σημειώνει ότι εκατομμύρια Αμερικανοί είναι πολύ αναστατωμένοι για την επιδρομή και δεν έχουν εμπιστοσύνη στο DOJ. AG Garland δεν κάνει τίποτα για να κατευνάσει αυτά τα εκατομμύρια των Αμερικανών.
 
4. Το FBI ισχυρίζεται ότι τα έγγραφα πρέπει να φυλάσσονται ασφαλή, αλλά τα έγγραφα που διατηρούσε ο πρόεδρος Τραμπ δεν ήταν εξαρχής τα αρχικά έγγραφα.
Aas επεσήμανε το Συντηρητικό Treehouse, δεδομένου ότι ο Πρόεδρος αποχαρακτήρισε τα έγγραφα, δεν υπήρχε κίνδυνος απώλειας με τον τρόπο που χειριζόταν τα έγγραφα.
 
Το πλαίσιο της προσφυγής φαίνεται να βασίζεται σε εσφαλμένη υπόθεση. Το επιχείρημα του DOJ εξαρτάται από το ότι η κυβέρνηση δεν έχει τα πρωτότυπα έγγραφα και ο ισχυρισμός γίνεται * ΩΣ ΕΑΝ * υπάρχει μόνο ένα αντίγραφο. Ακόμη και αν αυτή η έφεση εντάσσεται στο πλαίσιο έγκυρου ζητήματος για δευτεροβάθμιο δικαστικό έλεγχο (όχι εγγύηση), όταν εφαρμόζετε κοινή λογική, η πρόταση αποτυγχάνει εκ πρώτης όψεως.
Τα πρωτότυπα έγγραφα φυλάσσονται πάντοτε από την υπηρεσία προέλευσης. Κανείς, ούτε καν ο Πρόεδρος, δεν βλέπει πρωτότυπα έγγραφα πληροφοριών από οποιαδήποτε υπηρεσία που δημιουργεί το προϊόν. Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που θα είχε δει ο πρόεδρος Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας του, και συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε έκδοσης «ανάγνωσης και επιστροφής» του προϊόντος πληροφοριών, είναι ένα αντίγραφο που προέρχεται από τα πρωτότυπα. Ως αποτέλεσμα, ο εκτελεστικός κλάδος (DOJ) έχει πρόσβαση στα πρωτότυπα ανεξάρτητα από τα αντίγραφα που μπορεί να έχουν ανακτήσει από το Mar-a-Lago.
 
5. Το FBI υπονοεί ότι ο Πρόεδρος διέπραξε έγκλημα δημιουργώντας ένα έγκλημα που δεν είναι έγκλημα.
 
Ο δικηγόρος Ντέιβις σημειώνει στο βίντεο στο παραπάνω άρθρο ότι το DOJ ισχυρίζεται ότι υπάρχει δικαίωμα απόκτησης των εγγράφων που κρατούσε ο πρόεδρος Τραμπ με βάση το νόμο. Ωστόσο, ο νόμος περί προεδρικών αρχείων στερείται οποιουδήποτε μηχανισμού ποινικής επιβολής. Αυτός ο νόμος είναι η ουσία των ενεργειών του προέδρου Τραμπ. Όπως λέει ο Ντέιβις, ο Πρόεδρος μπορεί να αποχαρακτηρίσει τα αρχεία που θέλει να αποχαρακτηρίσει. Μπορεί επίσης να πάρει μαζί του οποιαδήποτε έγγραφα επιλέξει μετά την αποχώρησή του από το αξίωμα. Αυτό έκανε ο πρόεδρος Τραμπ. Το DOJ δεν είχε κανένα νόμιμο δικαίωμα να εισβάλει στο σπίτι του προέδρου Τραμπ και να κλέψει τα έγγραφα που κρατούσε εκεί, ειδικά αφού συμμορφωνόταν με αυτά μέχρι εκείνη την ημερομηνία.
 
Το DOJ δεν έχει πόδια για να σταθεί. Αντιμετωπίζουν σοβαρά νομικά προβλήματα, όπως θα έπρεπε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου