26/09/22

Ta lamogia ποτέ δεν πεθαίνουν είναι αθάνατα και η λαμογιά στη χώρα μας είναι έθιμο που δεν αντικαθίσταται με τίποτα...

ΕΔΩ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ.

 ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΤΣΑΝΑ 

 
Έτσι εξηγείται η “ευνοϊκή” μεταχείριση του Nafpaktianews προς τη δημοτική αρχή Γκίζα…

 
"Το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου Δήμος και Περιφέρεια “πρόλαβαν” και ανέθεσαν απευθείας χωρίς διαγωνισμό ποσό της τάξεως των 6.510€ στους ιδιοκτήτες του Nafpaktianews.
Ειδικότερα, ο Δήμος Ναυπακτίας προέβη σε απευθείας ανάθεση ποσού 2.480€ στον έναν εκ των δύο ιδιοκτητών του Nafpaktianews που διατηρεί ατομική επιχείρηση με εξοπλισμό για την αγορά 200 πλαστικών καρεκλών με τιμή εκάστης…12,40€ (σημειωτέον πως η ενδεικτική τιμή αγοράς μέσω Skroutz είναι 9,90€).
Επίσης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την χθεσινή ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης για την έναρξη των αγώνων Kite προέβη σε απευθείας ανάθεση στην νεοσυσταθείσα εταιρεία των Κοργιαλά-Δελημάρη ποσού 4.030€ οι οποίοι μάλιστα “τυγχάνει” να είναι ιδιοκτήτες του Nafpaktianews.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν διαθέτει τον παραμικρό ηχητικό εξοπλισμό, ούτε καν καλώδιο μικροφώνου, με αποτέλεσμα την χθεσινή δουλειά να την κάνουν “τράμπα” σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης και βέβαια αυτοί να εισπράξουν τα χρήματα!!!
ΥΓ. Στην παραπάνω τιμή των απευθείας αναθέσεων εκτός από την μέχρι σήμερα “λογοκρισία” των δημοσίων τοποθετήσεων της παράταξη μας από το Nafpaktianews περιλαμβάνεται και το “χειρουργικό κόψιμο” της παρουσίας μας στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση;
Απλά ρωτάμε…"
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ
 

 



 
 

3 σχόλια:

  1. και οι δύο τους στο ναυπακτία-νιους είναι παλιόπαιδα και κρυφοκουφάλες, αλλά αυτός ο μικρότερος είναι και πολύ κακό παιδί .... όπου κι αν τον πιάσεις βρωμάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοί φταίνε ή οι σάπιοι που είναι στο δημαρχείο, που για να σταθούν στις καρέκλες γεμίζουν τις τσέπες των δημοσιογράφων για να τους 'εχουν απο κοντά; το ίδιο δεν κάνουν και με τα αθηναικά κανάλια; τους έχουν χρυσωσει τις τσέπες για να τους προβαλουν. Νομιζουν οτι ο κόσμος εδώ, τρώει κουτόχορτο ... Μόνο για πυροτεχνήματα και βεγγαλικά και να βολέψουμε και τα φιλαράκια μας είσαι κ. τσουκαλά. Αντε ναρθει η ωρα να τα μαζευεις κι εσυ πολιτικό σκουπίδι, αντε να φευγεις σε ειδαμε και σενα τι φρουτο εισαι .... Σαπίλα και δυσωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή