07/10/22

παρακολουθούμε μ' επιφύλαξη τα έργα της παρούσης δημοτ. αρχής στο τέταρτο χρόνο θητείας της...

 

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση της μίνι πλατείας Κεφαλοβρύσου, συνοικίας Αφροδίτη στην ανατολική πλευρά της Ναυπάκτου.


Σε μια περιοχή όπου η υποβάθμιση (σε σχέση με άλλες συνοικίες) είναι φανερή και προκαλεί απορία όσο κι εκνευρισμό για κάποιον που είχε χρόνια να  επισκεφτεί αυτές τις γειτονιές.

 
Η κάμερα της ιστο-σελίδας παρακολουθεί καθημερινά την πρόοδο των εργασιών στη συγκεκριμένη πλατεία, έχοντας υπόψη και τα χρόνια αιτήματα των συνδημοτών μας που περιμένουν με αγωνία και ζητούν ν' αρχίσουν το συντομότερο δυνατόν τα έργα και στην πλατεία Τζαβελλαίων, τη μεγαλύτερη πλατεία του νομού μας.


Οψόμεθα... 

 

3 σχόλια:


  1. Όσο για αυτούς που αντιδρούν & βάζουν εμπόδια στην ανάπλαση των συγκεκριμένων πλατειών μέσα απ' το δημοτικό συμβούλιο, είναι ολίγοι και τους ξέρουμε έναν προς έναν. Στην προεκλογική όμως περίοδο, θα τους κατονομάσουμε και με στοιχεία, ούτως ώστε να γνωρίζουν και οι συνδημότες μας ψηφοφόροι, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να συνεχιστεί αυτή η άδικη περιθωριοποίηση της συνοικίας "Αφροδίτη" ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Φυσικά και δεν θα ανεχτούμε κι οποιαδήποτε κοροϊδία με καθυστερήσεις και γελοίες δικαιολογίες όπως συνέβη αυτή την τριετία με την ανάπλαση των 50 μέτρων δρόμου στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Σε περίπτωση τέτοιας κοροϊδίας (αν τολμήσουν να το σκηνοθετήσουν) θα μας βρουν εντελώς απέναντι, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους στη προεκλογική περίοδο και μέχρι τις εκλογές.
    Τα λάθη του παρελθόντος που έγιναν με την στήριξη υποψηφίων που απεδείχθησαν άχρηστοι κι ανίκανοι, δεν θα επαναληφθούν και φυσικά αυτή τη φορά σοφότεροι από τα παθήματά μας, θα επανορθώσουμε...
    Η Ναύπακτος πρέπει επί τέλους να προχωρήσει μπροστά, αρκετά πια έχει μείνει ουραγός σε έργα και πίσω απ' όλες τις παραθαλάσσιες πόλεις των γύρω περιοχών και νομών που καθημερινά αναπτύσσονται κι αναβαθμίζονται.
    Γι΄αυτό η Ναύπακτος κι η ναυπακτία ευρύτερα επί τέλους χρειάζονται μια δημοτική αρχή που ν' αγαπάει πραγματικά αυτόν τον τόπο κι όχι μόνον τον εαυτό της, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
    Οψόμεθα ...
    ________________________________
    οι διαχειριστές της ιστοσελίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα Α. - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (Δένδρο)7 Οκτωβρίου 2022 στις 7:42 μ.μ.

    Μπράβο παιδιά, έτσι! επί τέλους και 'ενα ΜΜΕ στον τόπο μας που δεν μασάει τα λόγια του και φυσικά δεν γλύφει και δεν χρηματίζεται από τους έχοντας τα κλειδιά της πόλης και των αρχών της. Συνεχίστε έτσι μπας και δούμε καμια καλύτερη μέρα σ αυτόν τον αδικημένο τόπο, που διοικήθηκε από άρχοντες "μαϊμού" τόσες δεκαετίες τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή