25/11/22

χρησιμοποιούν ακόμα και τον διάβολο προκειμένου να αρπάξουν το Μοναστήρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Σκάλα Ναυπακτίας

 ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΝΕΒΛΗΘΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

 

Μια ακόμα  δικάσιμος σήμερα στο πενταμελές εφετείο  Αγρινίου, 25 του Νοέμβρη (εορτή της Αγίας Αικατερίνης) από τους "γνωστούς-αγνώστους"  εναντίον του Μοναστηριού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και με συγκεκριμένο κατηγορούμενο όπως πάντα τον ιδρυτή του Γέροντα Σπυρίδωνα.  Ένας Γέροντας  που από το 1977 μέχρι σήμερα έχει δώσει όλο το είναι του για να στηθεί και να υπάρχει σήμερα αυτό το εξαιρετικό κόσμημα και Άγιο Μοναστήρι στη Ναύπακτο.

 

 Για το ποιος ή ποιοι είναι οι κατήγοροι, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, αν ρωτήσετε και τις πέτρες που πατείτε, θα σας το πουν. 




Οι "σατανάδες"  όμως αυτοί που συντάσσουν τα κατηγορητήρια, έχουν τόσες φορές αποτύχει, γιατί χρόνια τώρα στέλνουν το Μοναστήρι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Όμως δεν το βάζουν κάτω, θέλουν ντε και καλά ν' αποδείξουν ότι είναι "απατεώνες"  ο Γέροντας και όλο το καλογερικό προσωπικό!  Και γιατί όλα αυτά?  Μα απλούστατα, γιατί αντιστάθηκαν και δεν τους άφησαν να πάρουν το Μοναστήρι.

 


Μαζί με τους  επώνυμους "σατανάδες" συμπράττει δυστυχώς και μια μικρή μερίδα του κρατικού μηχανισμού! Βλέπετε η εξουσία θέλγει όλα τα γρανάζια της (ειδικά τα σάπια)  κι έτσι αναγκάζει και κάποιους ανεγκέφαλους της ΔΟΥ να συμμετέχουν στις εν λόγω σατανικές άδικες διώξεις.


Τελικά, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μάρτυρας κατηγορίας (υπάλληλος ΔΟΥ Αγρινίου), ΔΕΝ ήρθε σήμερα  στο δικαστήριο, δήλωσε ασθενής (!!!)  & το δικαστήριο ανέβαλε τη συζήτηση  για τον Σεπτέμβρη του 2023!
Και τρέχουν & ταλαιπωρούν τον γέροντα οι αξιολύπητοι της ΔΟΥ που δεν έχουν το θάρρος να εμφανιστούν μπροστά του.  
Σας λέει κάτι αυτό ??? 

Δείτε και το ντροπιαστικό έγγραφο με το κατηγορητήριο στην ίδια σελίδα μ' ένα σωρό άλλους "εγκληματίες":

 


 

ΜΜΕ = "μούγγα στη στρούγγα"

 

 Όσο για τα  ΜΜΕ  (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης)  ντόπια και μη ας μην το αναλύσουμε, δεν είναι της παρούσης εξ άλλου το έχουμε ξανα πει πως:  πάντα θα "γλύφουν εκείνους που τους ταΐζουν"   κι ο νοών-νοείτω...


Όμως αξίζει ν' αναφερθούμε  και σ' έναν πραγματικό χριστιανό κι εξαίρετο δικηγόρο,  πιστό συμπαραστάτη του Μοναστηριού, τον κ. Αλέξανδρο Στρίμπερη.
Ο Αλέξανδρος Στρίμπερης, είναι πάντα ο Ακούραστος συμπαραστάτης του Δικαίου της Ηθικής και της Νομιμότητας στο πλευρό ΚΑΙ του Μοναστηριού ΚΑΙ του Καθηγουμένου - ιδρυτή του Κοινοβίου της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Γέροντα Σπυρίδωνα Λογοθέτη (1977-2022).
Σήμερα ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης, που γιορτάζει και η μητέρα του και η κόρη του, ήταν παρών στο Εφετείο στο Αγρίνιο για την υπεράσπιση του Γέροντα και της Μονής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου