29/01/23

Απόσπασμα ομιλίας Κ.Μπαρμπαρούση στη κοπή πίτας του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στην Αθήνα


 

           

                       _______________________________________________________

                                                                                                                                                            
 
 
 
________________________________________________________________________
 
ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΌ

Σε μία τεράστια αίθουσα η οποία στάθηκε αδύνατο να καλύψει την αθρόα προσέλευση εκατοντάδων μελών του κόμματος, μία προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας κόβουμε σήμερα την πίτα του κόμματος μας. 

4 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΙΔΙΗΣ29 Ιανουαρίου 2023 στις 11:05 μ.μ.

    Δελτίο Τύπου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει εκτός εκλογών τον ΣΥΡΙΖΑ!
    ---------------------------------------------------------------------------------------


    Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα αντισυνταγματικότητας της ΝΔ, έδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσιότητα τη δική του πρόταση προσδοκώντας -και αυτός- στον αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος από τις εκλογές. Με μια ν-τροπολογία κυριολεκτικά όνειδος, οι δήθεν υπέρμαχοι της.. Δημοκρατίας, επιθυμούν να την καταλύσουν βάζοντας μέσα λίγη σάλτσα από αντιρατσιστικό νόμο, λίγη ποινική δικονομία με τα άρθρα 187 και 187Α και λίγη ιδεολογική εμπάθεια!

    Θυμίζουμε στους ινστρούχτορες της αριστεράς ότι αν κάποιοι προτρέπουν σε μίσος και βία ενάντια σε μια συγκεκριμένη ομάδα πολιτών αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ίδιους, που σε κάθε τους συγκέντρωση κρατάνε λοστούς, πέτρες και βόμβες μολότοφ ενώ απειλούν με πηγάδες και κρεμάλες όσους έχουν αντίθετη άποψη.

    ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη για να βρουν τα στελέχη των εγκληματικών οργανώσεων. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι καθαρό σαν διαμάντι!

    Ότι ερμηνεία και αν δώσουν στο Σύνταγμα, ότι νομοθετικές ρυθμίσεις και αν πάρουν, οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ριζώσει στις καρδιές χιλιάδων συμπατριωτών μας και αυτό δεν θα αλλάξει με μια ψηφοφορία.

    ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κανάλι των ΕΛΛΗΝΩΝ πιστοποιήθηκε και έγινε Δημόσιο!
    -----------------------------------------------------------------------------------

    Σχεδόν 7000 εγγεγραμμένοι χρήστες καθιστούν αυτό τον δίαυλο Πρώτη δύναμη ενάντια στα συστημικά κόμματα εξουσίας! Σας ευχαριστούμε, με την ευχή όλων πολύ σύντομα να ξεπεράσουμε τους 10000 ανυπότακτους Έλληνες και να δώσουμε όλοι μαζί ένα βροντερό μήνυμα στο διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα!

    Το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας, έχει ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας και πλήθος άξιων συμπατριωτών μας να αποτελούν την κορωνίδα αυτής της προσπάθειας. Διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες, καθηγητές, δικηγόροι, ιατροί, ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων, μηχανικοί, φοιτητές, αγρότες, ακόμα και άνεργοι από όλες τις παραγωγικές δομές της κοινωνίας είναι εδώ για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο. Για τα νέα παιδιά. Για την ευημερία, την λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

    Δείτε όλα τα στελέχη των ΕΛΛΗΝΩΝ εδώ:

    https://ellhnes.net/stelexh-ellhnes/

    Οι δημοκρατίες δεν ενεργούν υπό τον φόβο επιλογής κόμματος απο λαο τους,στις δημοκρατίες ελέγχονται οι πράξεις όχι τα λεγόμενα, αφήστε ελεύθερο τον ελληνικό λαό να επιλέξει κόμμα και αρχηγό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ29 Ιανουαρίου 2023 στις 11:09 μ.μ.

    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ
    =====================================


    Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ της Θεσσαλονίκης τίμησε όπως κάθε χρόνο τους Αθάνατους Ήρωες των Ιμίων.

    Στο μνημείο πεσόντων Αεροπόρων πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή. Ο νομικός σύμβουλος του κόμματος και ιστορικός Πέτρος Δημητριάδης αναφέρθηκε στα γεγονότα της εποχής εκείνης και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Στράτος Πρίγκας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους των ΕΛΛΗΝΩΝ και του ιδρυτού μας. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και ο Εθνικός μας Ύμνος.

    Παρόντες ήταν μέλη του πολιτικού συμβουλίου, άλλα στελέχη και πολλοί υποψήφιοι βουλευτές. Παρούσες και οι υποψήφιες βουλευτές Λάρισας Ζαχαρούλα Ζήση και Λευκάδας Βασιλική Βούλγαρη.

    Το επίσημο κράτος, αλλά και τα συστημικά κόμματα για άλλη μια χρονιά αγνόησαν τους τρεις νεκρούς των Ιμίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεσσαλονίκη: Κατάθεση στεφάνου από τους ΕΛΛΗΝΕΣ για τους Ήρωες των Ιμίων
    -----------------------------------------------------------------------------------------------


    Την Κυριακή 29/1 με αφορμή την θλιβερή επέτειο των Ιμίων όπου το 1996 τρεις Έλληνες αξιωματικοί έχασαν την ζωή τους από πυρά Τούρκων και οι οποίοι μάλιστα είχαν καταλάβει ελληνικό έδαφος, κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη τους στο μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, με μοναδική ευχή να δικαιωθεί η θυσία τους και να μην ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες ντροπιαστικές νύχτες για το Έθνος και την Πατρίδα.

    Το στεφάνι κατέθεσε ο εκπρόσωπος της νεολαίας, Στράτος Πρίγκας, ενώ ξεχώρισε και η ομιλία του μέλους του πολιτικού συμβουλίου και δικηγόρου, Πέτρου Δημητριάδη. Παρόντες ήταν επίσης και όλα τα μέλη του συντονιστικού Βορείου Ελλάδος.

    https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img/https://ellhnes.net/wp-content/uploads/2023/01/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-01-29_13-36-58-758.jpg


    https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1024/https://ellhnes.net/wp-content/uploads/2023/01/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-01-29_13-36-57-958-1024x576.jpg

    https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1024/https://ellhnes.net/wp-content/uploads/2023/01/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-01-29_13-36-57-740-1024x768.jpg


    https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_1024/https://ellhnes.net/wp-content/uploads/2023/01/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2023-01-29_13-36-58-758-1024x768.jpg

    https://youtu.be/ZURZ1MyT1xo



    ΑπάντησηΔιαγραφή