24/01/23

Η έννοια της δημοκρατίας έχει χαθεί εδώ κ παρα πολύ καιρό

 

Η έννοια της δημοκρατίας έχει χαθεί εδώ κ πάρα πολύ καιρό. Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί, ψεύδεται ή απλά δεν καταλαβαίνει...

Η συνταγματική εκτροπή ξεκίνησε από τα μνημόνια συνεχίστηκε με τις ΚΥΑ λόγω της ψευτοπανδημίας, τώρα όμως πλέον με τους νόμους αυτούς δε μιλάμε μόνο για συνταγματική εκτροπή, αλλά και για πασιφανή και νομοθετημένη πλέον κατάργηση της δημοκρατίας και της έκφρασης δια βίου και όχι έστω και καλυμμένα κάτω από μια αιτία ...

Ο Νόμος Μιτσοτ@κi και συμβούλων περί ελεύθερης λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος (νόμος αποκλεισμού κομμάτων επειδή έτσι γουστάρει ο κοινοβουλευτικός μονάρχης) είναι το μεγαλύτερο νομικό τερατούργημα που επινόησε ο άνθρωπος καθώς λιτά αναφέρει ότι ένας δικαστής θα μπορεί κατά το δοκούν να ερμηνεύει και να αποφασίζει αν το κάθε κόμμα προσβάλει το δημοκρατικό πολίτευμα.

 

 Όποιος το διαβάσει, θα φρίξει!
Οποίο κόμμα της αντιπολίτευσης δεν δεσμευτεί να τον ακυρώσει, αν βγει, πριν κι απ τον Πτωχευτικό, για μένα τέλος.
Ο Κ@σιδιάρης είναι το τυράκι. Πάντα ήταν.


Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση νόμου για  τον εκλογικό αποκλεισμό πολιτικών κομμάτων και ένα πράγμα έχω να σας πω :
είναι χειρότερη απ' ό,τι φαντάζεστε.  Αναφέρει, μεταξύ άλλων, η πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης : 

"Δεν έχουν δικαίωμα κατάρτισης συνδυασμών πολιτικά κόμματα η οργάνωση και δράση των οποίων δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος κατά την έννοια του άρθρου 29 παρ. 1 του Συντάγματος. Τέτοια είναι πολιτικά κόμματα των οποίων οι καταστατικές διατάξεις ή ιδεολογικές διακηρύξεις ή η πολιτική δράση υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου, χαρακτηριστικά φύλου ή την αναπηρία..."

Σας θυμίζει κάτι αυτή η διατύπωση; Έχετε ξανακούσει κάπου αυτές τις λέξεις; Μα φυσικά! O ΣΥΡΙΖΑ αντέγραψε λέξη προς λέξη τον περιβόητο αντιρατσιστικό μας νόμο και τον μετέφερε αυτούσιο στην εκλογική νομοθεσία!

Ο αντιρατσιστικός, δηλ. ο Νόμος 4285/2014 αναφέρει : "Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 -20.000) ευρώ.")

Αν θυμάστε, όταν ψηφίστηκε ο αντιρατσιστικός νόμος οι εμπνευστές του μας έλεγαν να μην ανησυχούμε για την ελευθερία του λόγου γιατί θα αφορά μόνο κάποιους περιθωριακούς νεοναζί.
Τα επόμενα χρόνια ανακαλύψαμε ότι καθένας από μας μπορεί να πέσει θύμα του, αν παρεκκλίνει έστω και στο ελάχιστο από την ορθοδοξία της «πολιτικής ορθότητας» (Λώρη Κεζά, Σώτη Τριανταφύλλου, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας είναι μόνο μερικά από τα θύματα αυτής της λογοκριτικής νομοθεσίας). 


Το ίδιο θα ισχύσει και με την  πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, αν ποτέ γίνει νόμος του κράτους. Εξαιτίας της ευρύτητας και της ασάφειας της διατύπωσης (πώς,αλήθεια, μπορεί να οριστεί νομικά μια τόσο υποκειμενική και ασαφής έννοια όπως το "μίσος"😉, ο νόμος θα είναι ανοιχτός σε ποικίλες ερμηνείες  με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να απαγορευτούν κόμματα που ασκούν κριτική στο Ισλάμ, που θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι μια χριστιανική χώρα, που αντιτίθενται στην μαζική μετανάστευση ή που απλά πιστεύουν ότι τα φύλα είναι δύο και όχι εξήντα δύο. 

 
Στην ολοκληρωτική κοινωνία που οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μόνα κόμματα που θα μπορούν να παίρνουν μέρος στις εκλογές θα είναι όσα προσκυνούν τη woke ατζέντα!

Φάτε δημοκρατία!
Μας βούλιαξαν.
Τους τελειώνουμε η μας τελειώνουν, για το μέλλον και τα παιδιά μας.

 

________________

ο  αρχισυντάκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου