14/03/23

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ-Δ.Τ ~ με αφορμή τον ομαδικό τραμπουκισμό που δέχθηκε υπάλληλος του Δήμου μας

 

Κάποιος (επιτέλους) να τους σταματήσει

Καταδικάζουμε (για ακόμα μια φορά) την προκλητική ασυλία που απολαμβάνουν οι «ευπαθείς»-οι «μειονότητες»-οι μειοψηφίες, αυτοί  που τελικά απολαμβάνουν χωρίς κανένα κόπο και κανένα έλεγχο, ΟΛΑ τα επιδόματα του Κράτους.

Δεν είναι δυνατόν να χειροδικούν σε υπαλλήλους τους Δήμους για πολλοστή φορά. Στο παρελθόν ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ (πάλι) έχουμε καταγγείλει αυτά τα φαινόμενα, κάτι που ούτε η Δημοτική αρχή ούτε οι άλλες παρατάξεις κάνουν, για τους γνωστούς μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους.

Κατανοούμε τη θλίψη της οικογένειας της άτυχης εκλιπούσης , αλλά αρνούμαστε να είμαστε κατά το δοκούν «δημοκράτες», προς άγρα ψήφων. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι τους βλέπουν ως δεξαμενή ψηφοφόρων και για αυτό τους «χαιδεύουν» και έτσι φτάσαμε εκεί που φτάσαμε στη Πόλη μας (και όχι μόνο).

Η Ελληνική δικαιοσύνη ας δικάσει το ατυχές περιστατικό και η Αστυνομία ας κάνει το καθήκον της αυτεπάγγελτα και ας μην ζητά «καταγγελίες» και «μηνύσεις» για να πράξει το αυτονόητο. Είναι γνωστό σε όλους ότι ελάχιστοι τους καταγγέλουν-υποδεικνύουν και ΔΕΝ φοβούνται τα «αντίποινα»  των «ευπαθών» και προστατευόμενων του πολιτικού συστήματος, εφόσον οι «ευπαθείς» απολαμβάνουν την άτυπη αυτή ασυλία και φυσικά περιφέρουν  πολλά δελτία με αστυνομικές ταυτότητες δεμένες σε λαστιχάκια  (προς συναλλαγή) σε πολιτικά και αυτοδιοικητικά γραφεία υποψηφίων βουλευτών και δημάρχων.

Φυσικά για να είμαστε δίκαιοι επιτέλους και η δικαιοσύνη ας αφήσει τα «χαδάκια» στους κατ επάγγελμα παραβατικούς, έτσι ώστε να νιώθει και ο Έλληνας αστυνομικός ότι η δουλειά του πιάνει τόπο, αλλά και ο Έλληνας πολίτης ότι μπορεί άφοβα να συνεισφέρει στην δημόσια ασφάλεια, χωρίς να φοβάται την «επόμενη ημέρα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου