12/05/23

Κατερίνα Μπισμπίκη-Κονίδα - υποψήφια βουλευτής Αιτωλ/νίας με το Πασόκ-ΚΙΝΑΛ

 

Κατερίνα Μπισμπίκη-Κονίδα 

Υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Η Κατερίνα Μπισμπίκη - Κονίδα είναι κάτοικος Ναυπάκτου , παντρεμένη με τον Κώστα Κονιδά και πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών. Εργάστηκε στον ΟΤΕ Ναυπάκτου όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έζησε την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας, την κρίση της πανδημίας και βίωσε όπως όλοι οι συμπολίτες- συμπολίτισσες της τα αρνητικά αποτελέσματα της. Τα παιδιά της τελείωσαν τις πανεπιστημιακές σπουδές και αναγκάστηκαν αλλά να φύγουν στο εξωτερικό προς εξεύρεση εργασίας και άλλα να εργαστούν στην Ελλάδας. Είναι κι αυτή ένας άνθρωπος όπως όλοι μας που βιώνει καθημερινά τα οικονομικά αδιέξοδα. Αγωνία για το αύριο και θέλει με όλες τις δυνάμεις της να βοηθήσει τον τόπο της.

 

 Η Αιτωλοακαρνανία μας ο μεγαλύτερος Νομός της Ελλάδας με την καίρια γεωγραφική θέση του ,τον φυσικό πλούτο το γόνιμο έδαφος της και το πλήθος πολιτισμικών μνημείων μοναδικής αξίας σήμερα είναι ένας τόπος που υποφέρει από την έλλειψη υποδομών, την απομόνωση, την υψηλή ανεργία και τη σταδιακή εγκατάλειψη από τη νέα γενιά, Η ενεργειακή κρίση ,η ακρίβεια ,ο πληθωρισμός επιτάχυναν την αποδόμηση της περιοχής μας. Η πλήρης εγκατάλειψη και υποβάθμιση των Νοσοκομείων Αγρινίου Μεσολογγίου και ΚΥ , η απαξίωση της παιδείας με κλείσιμο των πανεπιστημιακών τμημάτων, η μηδαμινή τουριστική ανάπτυξη , οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ,η μικρομεσαία επιχείρηση, τα νοικοκυριά, οι υπερήλικες, τα ΑΜΕΑ ,οι μονογονεϊκές οικογένειες είναι αυτοί που επωμίστηκαν στις πλάτες τους από το 2010 το βάρος 13 ετών εσφαλμένων κυβερνητικών επιλογών.

Σήμερα είναι ευκαιρία για τον τόπο μας ,το ΠΑΣΟΚ να είναι ο ρυθμιστής της κυβερνητικής πολιτικής υπέρ του λαού, των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων. Προστασία των δανειοληπτών και ευκαιρίες αποπληρωμής των δανείων. Επαναπατρισμός των νέων επιστημόνων που έφυγαν στο εξωτερικό και η άμεση επαγγελματική υποστήριξη τους. Επαναστελέχωση του ιατρικού προσωπικού. Πρόσληψη εκπαιδευτικών - καθηγητών όλων των βαθμίδων και τεχνολογική καινοτομία ώστε η βιομηχανική επανάσταση 4.0 να βελτιώσει τη ζωή των εργαζομένων, αγροτών, μικρομεσαίων. Αυτοί είναι οι κοινωνικοί-πολιτικοί-οικονομικοί στόχοι της.

Στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάιου 2023 η Κατερίνα Μπισμπίκη-Κονιδά θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Αιτωλοακαρνανία μας και ζητά την υποστήριξη μας.

__________________________________________________________ 


Επικοινωνία:

Ναύπακτος - Αιτωλοακαρνανίας - Τηλ.6980217222

E-mail:          k@bisbiki-konida.gr

 

Σελίδα στο facebook:     Facebook-Katerina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου