23/05/23

μη ντρέπεστε να πείτε ότι είστε μαλ@@κες, μη ντρέπεστε...

 

Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα αποκεφάλισε κάθε δεξιό κόμμα, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την αποχή των δεξιών και την επικύρωση κάθε αριστερού κόμματος έτσι ώστε να διασφαλίσει την διάσπαση της αριστερής βάσης άρα και ψήφου προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα έφτιαξε Ισλαμικά χωριά λαθροεποικιστών σε όλη την Ελλάδα αντί για κλειστά κέντρα κράτησης που είχε υποσχεθεί, εν μέσω λοκντάουν προώθησε δεκάδες χιλιάδες στην ενδοχώρα αποκλείοντας έτσι τις επαναπροωθήσεις τους και διαλύοντας τις γειτονιές της Αθήνας, αύξησε κατά 75% τις αποδόσεις ασύλου, έκανε διακρατικές συμφωνίες μη επαναπροώθησης Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών και Ελληνοποιεί αφειδώς δίνοντας τα θέματα στους ενδιαφερόμενους και χαρίζοντας τους επιδόματα. 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα άφησε να καεί όλη η Ελλάδα για να βάλει ανεμογεννήτριες μια και τον λιγνίτη τον είχε υποσχεθεί στην Μέρκελ αφενός και αφετέρου έβαλε τους Έλληνες να πληρώνουν για την ενέργεια που χαρίζει σε Αλβανούς και Σκοπιανούς.
 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών που ξεπούλησε τη Μακεδονία και κυρίως γιατί έμπασε στη ΝΔ όλους αυτούς από το ποτάμι, τη Δράση και λοιπές χωματερές που ψήφισαν υπέρ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα σας έκλεισε μέσα στα σπίτια σας επί δύο χρόνια, διέλυσε την οικονομική ζωή του τόπου, διέλυσε τα νοσοκομεία, σας τρομοκράτησε για να σας πασάρει εμβόλια, θέσπισε το ακαταδίωκτο για τους γιατρούς που πλήρωσε ώστε να σας φοβίζουν νυχθημερόν, έβαλε σε διαθεσιμότητα επί ενάμιση χρόνο υγειονομικούς στερώντας σε αυτούς και την οικογένεια τους από οικονομικούς πόρους για να ζήσουν, σας εμβολίασε υποχρεωτικά απειλώντας σας με χρηματικά πρόστιμα και σήμερα που ψοφάτε ο ένας μετά τον άλλο σφυρίζει αδιάφορα.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα γέμισε τη ΝΔ με παιδεραστές και αδερφές προωθώντας το πουστριλίκι μέσα στα σχολεία στα παιδιά σας. 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα έχει κάνει 150 εξεταστικές επιτροπές με τον Ερντογάν χωρίς να ενημερώσει για το παραμικρό και φυσικά τώρα που εκλέχτηκε κατά την επιθυμία του Ερνογάν που τον κάλεσε να εκπληρώσει όσα του υποσχέθηκε. Οι Πρέσπες του Αιγαίου έρχονται. 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα πέταξε έξω από τα σπίτια του τον κοσμάκη, αδιαφορώντας ως προς την προστασία της πρώτης κατοικίας.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα θέσπισε νόμο για να προσλαμβάνονται στο δημόσιο λαθρομετανάστες.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα διπλασίασε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και αύξησε 100% όλα τα προϊόντα στα Super Market, έτσι ώστε να μην έχει ο κόσμος να φάει.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες περί φραχτών και συναφών μλκ, ενώ την ίδια στιγμή κάθε ώρα περνάνε τα σύνορα δεκάδες λαθρομετανάστες και στενάζουν τα χωριά του Έβρου από τις κλοπές και τις εγκληματικές ενέργειες. 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα αύξησε κατακόρυφα την εγκληματικότητα, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των πολιτών που στενάζουν από τους βιασμούς, τις κλοπές, τις δολοφονίες και τις λοιπές έκνομες ενέργειες των ευνοούμενων πληθυσμών του Μητσοτάκη από λάθρο και ρομά.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα διέλυσε τον VIP τουρισμό για να τον αντικαταστήσει με τσαντιρολαίους
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα μας έβαλε σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά, έδωσε πολεμικό εξοπλισμό των νησιών που τα αφόπλισε, αξίας 247 εκατομμυρίων, ενίσχυσε τις ναζιστικές ομάδες των Ουκρανών που έχουν δολοφονήσει δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ομογενείς και κατέστρεψε εξαγωγές και τουρισμό προς και από την Ρωσία. 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα έκανε τη βόλτα του στη Βόρειο Ήπειρο, έταξε λαγούς με πετραχείλια και έχει αφήσει τους Έλληνες να σαπίζουν στη φυλακή χωρίς να κάνει το παραμικρό.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα παράτησε τους Έλληνες στο Σουδάν για να τους σώσουν στρατοί άλλων χωρών.
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα αγόρασε τα ραφάλ για την άμυνα της χώρας και όχι για τις μίζες αλλά δεν έχουμε ούτε ένα μεταγωγικό αεροσκάφος που να είναι συντηρημένο και να λειτουργεί. 
 
Συγχαρητήρια
στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε 41% αφού πρώτα διαπίστωσε ότι ηγείται ενός λαού διανοητικά καθυστερημένου και βαθύτατα κομπλεξικού που αρέσκεται σε καλαμοκαβαλημένα άτομα όπως ο ίδιος. 
 
Συγχαρητήρια
Κυριάκο Μητσοτάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου