03/10/23

ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων της Ν. Υόρκης στηρίζει την υποψηφιότητα της Γεωργίας Δούνη στο ψηφοδέλτιο "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" με τον Τάκη Λουκόπουλο

 

Το ακριβές κείμενο της εφημερίδας:

 

Είναι αρχή του συλλόγου να μην ανακατεύεται σε πολιτικές θέσεις ή προτιμήσεις οποιασδήποτε παράταξης εδώ στην Αμερική η Ελλάδα.
 
Στις επερχόμενες διαδημοτικές εκλογές της Κυριακής που θα γίνουν στην Ελλάδα είμαστε υποχρεωμένοι να προσπεράσουμε αυτή την αρχή και αυτό γιατί έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε ένα μέλος της δικής μας μεγάλης οικογένειας.
 
Πρόκειται για το επίσημο μέλος του συλλόγου μας που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Ναυπακτίας με την παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου.
 
Είναι η Γεωργία Δούνη που τιμήσαμε με τον τίτλο του επίτιμου μέλους στις 18-2-2023 επίσημα στην Νέα Υόρκη.
 
Η Γεωργία Δούνη μας έκανε υπερήφανους με τα γραπτά της
αναφέρεται συχνά στον τίτλο της που θεωρεί τίτλο τιμής και φιλοδοξεί να συνεχίσει να είναι ο συνδετικός μας κρίκος με την πατρίδα σε όλους τους τομείς. Σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο
 
Από το καινούριο πόστο που φιλοδοξεί να εκλεγεί θα μπορεί να συμβουλεύει και να συμβάλει στην επίλυση οποιονδήποτε θεμάτων μας.
 
Προτρέπουμε τα μέλη μας που βρίσκονται στην Ναυπακτία ακόμα και τους συγγενείς να την στηρίξουμε με την ψήφο μας για το καλό των Ναυπακτίων μελών μας και ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας.
 
Ο πρόεδρος Γιάννης Καλτσάς και το διοικητικό συμβούλιο.
 
 
 _________________________________________________________

Και η απάντηση της κ. Δούνη:
 
 
Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου από την εφημερίδα GR PRESS της Νέας Υόρκης
για της ευχές και τη συμπαράσταση τους στις ερχόμενες εκλογές όπου κατεβαίνω υποψήφια στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο του Τάκη Λουκόπουλου Ενωτική πρωτοβουλία.
Μου δίνουν πραγματικά δύναμη.
Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου