04/06/24

''Στην αλαζονεία της ΝΔ και του 41% στις 9 Ιούνη ας βάλουμε ένα οριστικό τέλος''


του Χρήστου Ζωϊτάκη

 

Είναι η ώρα να σταθούμε όρθιοι ως πολίτες και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για εμάς και τα παιδιά μας.

Στην Ευρωβουλή ψηφίζονται περίπου το 75% των ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Αυτές οι αποφάσεις καθορίζουν το μέλλον μας και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να λαμβάνονται χωρίς τη δική μας φωνή.

Δίνουμε ψήφο στο ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει επιτέλους μια ισχυρή και αποφασιστική αντιπολίτευση απέναντι στην αλαζονεία του Κυριακού Μητσοτάκη. Για να έχουμε μια δυνατή εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας και θα προωθεί τις αξίες της δικαιοσύνης και της ισότητας.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει τις ρίζες της στις αξίες της δικαιοσύνης, της ισότητας και της δημοκρατίας. Είναι αυτή η παράταξη που πάντα στάθηκε στο πλευρό του λαού και πάλεψε για τα δικαιώματά του. Με την ψήφο μας στο ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουμε αυτή την παράδοση, διασφαλίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και φέρνουμε την αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Η δύναμη της δημοκρατίας βρίσκεται στα χέρια μας. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση ανεξέλεγκτης εξουσίας. Με την ψήφο μας στο ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να χτίσουμε μια Ελλάδα με δικαιοσύνη, ισότητα και πραγματική δημοκρατία. Είναι η στιγμή να δράσουμε. Ας μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δώστε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ για μια δυνατή, δυναμική και αποτελεσματική αντιπολίτευση. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που χρειαζόμαστε και να δημιουργήσουμε τις προοπτικές για το αύριο.

__________________________

Ζωιτάκης Χρήστος

Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου