07/07/24

πεθαίνουν τα πλατάνια στη Ναύπακτο

 


Μια  αξιόλογη πρωτοβουλία του συμπολίτη μας, ανεξάρτητου
δημοτικού συμβούλου Ναυπακτίας κ. Ανδρέα Κοτσανά, ο οποίος μέσα από το αυτό το βίντεο που βλέπετε,  αποδεικνύει και στους πιο δύσπιστους πως,  τα πλατάνια που νοσούν στη Ναύπακτο έχουν αφεθεί στη τύχη τους.
Κι έχουν αφεθεί  από τους περαστικούς άρχοντες των εκάστοτε
δημοτικών αρχών και κυρίως της δημοτ. αρχής της τελευταίας πενταετίας που "βολοδέρνει"  στη Ναυπακτία πάνω από 5 χρόνια τώρα, πετώντας βεγγαλικά, χαρταετούς, φρούδες υποσχέσεις, ψεύτικα παραμύθια και διάφορα άλλα ευτράπελα προς τέρψιν του αιθεροβάμωνος κοινού, ψηφοφόρων και μη...

Αυτά που βλέπετε στο βίντεο πιο κάτω, θα έπρεπε να είχαν γίνει από τις πρώτες ενδείξεις της επερχόμενης ασθένειας των πλατανιών στη Ναύπακτο.


Δεν θα μακρυγορήσουμε όμως, γιατί εδώ δεν μας ενδιαφέρει να "βγάλουμε λόγο",  όπως κάνουν διάφοροι παπαρολόγοι γραφιάδες του διαδικτύου, αλλά και κάποιοι άλλοι  παραπλήσιοι διαδικτυακοί γλύφτες χειροκροτητές του δημάρχου και των αντιδημάρχων.


Εδώ θα διαβάζετε λίγα λόγια και κατανοητά: 

Ο κύριοι της σημερινής δημοτικής αρχής όπως το έχουν ήδη αποδείξει δεν αγαπούν τον τόπο, αλλά μόνο τις καρέκλες τους...

 
Απεναντίας, εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου μας και τίποτα άλλο κι αυτός είναι και ο λόγος που οι "επιστήμονες" της σημερινής εγωπαθούς αλλά κοιμωμένης δημοτικής αρχής θα μας βρίσκουν απέναντι μέχρι να φύγουν...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου