08/11/21

Δήμαρχε, έχουμε άλλους να βολέψουμε;;;

Και νέες βόμβες βυθού 

από τον Αντρέα Κοτσανά                                                                     

 


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ:  

ΔΕΞΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ  "ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ" ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ "ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ" ... 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΝΔΡ. ΚΟΤΣΑΝΑ:

 

 

◾️ Πολιτικός και ηθικός “κατήφορος” χωρίς τέλος από τον κ.Γκίζα!!!
 
☑️ Το τελευταίο διάστημα με θλίψη παρακολουθούμε τον χωρίς όρια πολιτικό και ηθικό “κατήφορο” τον οποίο έχει περιέλθει ο κ.Γκίζας, που σε μια απέλπιδα προσπάθεια να “επιβιώσει” πολιτικά και να κρατηθεί στην καρέκλα του “πάση θυσία” βυθίζει καθημερινά τον Δήμο στον “βούρκο” της “πολιτικής συναλλαγής”.
Η τελευταία απόφαση που αφορά τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Ναυπακτίας από τον κ.Γκίζα καταδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι την “βρώμικη δουλειά“ πλέον της “πολιτικής συναλλαγής” την έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος.
Φαντάζει αδιανόητο και πέρα από κάθε πολιτική δεοντολογία ο κ.Γκίζας να χρησιμοποιεί και να ορίζει αντιδημάρχους-μέλη άλλης παράταξης χωρίς καν να έχουν ανεξαρτοποιηθεί, καθώς και να ορίζει αντιδήμαρχο ένα πρόσωπο το οποίο έχει γράψει μία από τις πιο “μελανές” σελίδες στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου καθώς έχει αποδειχτεί ότι ανήλθε στην θέση του δημάρχου κατά το παρελθόν μοιράζοντας τραπεζικές επιταγές!!!
▪️Δυστυχώς κ.Γκίζα η εύθραυστη και “ευκαιριακή” πλειοψηφία των δεκατεσσάρων δημοτικών συμβούλων που έχετε συγκροτήσει είναι απόρροια μιας ξεδιάντροπης “πολιτικής συναλλαγής” που ανταλλάσσει συνειδήσεις με αντιδημαρχίες και “καρέκλες” εκφυλίζοντας ουσιαστικά τον θεσμό του Δημάρχου αλλά και κάθε έννοια δημοκρατίας!!!
Συγγνώμη αλλά σε αυτόν τον “κατήφορο” δεν θα σας ακολουθήσουμε…
 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου