09/11/21

Αυτή είναι πράξη προτροπής στο κοινό ή τρόπος διαφήμισης εμβολίου ???


Είδαμε σήμερα σε τοπική ιστοσελίδα τον εικονιζόμενο (ημίγυμνο) δημοτικό σύμβουλο του δήμου μας κ. Γιώργο Ασημακόπουλο να ποζάρει με καμάρι και ύφος στο φακό, την στιγμή του εμβολιασμού του. Δεν γνωρίζουμε αν ξέχασε να αναφέρει και το μέρος που εμβολιάστηκε, αν ήταν δηλ. στο δημόσιο ή σε ιδιωτικό χώρο.


Μάθαμε όμως ότι έκανε το εμβόλιο  συγκεκριμένης εταιρείας, που μάλιστα η φίρμα της αναρτήθηκε μεγαλοπρεπέστατα στον τίτλο του δημοσιεύματος.

 Εμείς δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ο δημοφιλής συμπολίτης μας και δημοτικός σύμβουλος αναγκάστηκε να το κάνει "βούκινο" και διαδικτυακά, θα προσυπογράψουμε όμως το σχόλιο του συμπολίτη μας με τα αρχικά ΚΟ. ΚΥ.,  στα social media:

"δεν καταλαβαινω το νοημα της σελφι ρε γιωργο, εκανες κατι με γεια σου και χαρα σου με τις επιλογες σου δηλαδη, εαν θελεις να πεσεις στο γκρεμο πρεπει να παροτρυνεις και αλλους; επειτα σε ενα πειραματικο εμβολιο με πολλες παρενεργειες δεν μπορεις να χεις εμπιστοσυνη να σαι φειδωλος, φιλε καλη τυχη σου ευχομαι"      ΚΟΣ. ΚΥΡ.   

Φυσικά ο προσφιλής  Γιώργος Ασημακόπουλος μ' αυτή του την ενέργεια, αφήνει πολλά υπονοούμενα για το διαφαινόμενο εγωκεντρικό ποιόν του χαρακτήρα του κι ο κάθε δημότης (πέρα απ΄τους ψηφοφόρους του) μπορεί να βγάλει οποιοδήποτε συμπέρασμα. Και το λέμε αυτό, διότι τον αγαπητό Γιώργο ίσως να τον δούμε και υποψήφιο δήμαρχο στις ερχόμενες εκλογές, κάτι τέτοιο ψιθυρίζεται στα παραπολιτικά στέκια...  Ειν' έτσι Γιώργο ???

Και να μην ξεχάσουμε και κάτι ακόμα: Ο Γιώργος ήταν ένας απ' τους ολίγους δημοτικούς συμβούλους που αντέδρασαν σφόδρα στην απόφαση της πλειοψηφίας για την ανάπλαση της ταλαιπωρημένης πλατείας Τζαβελλαίων στη Ναύπακτο. 

Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να "ξαναβγάλουμε" το βιντεάκι με τις δηλώσεις του στον αγέρα κι εκνευρίσουμε τους φίλους αναγνώστες μας.

 Υπενθυμίζουμε λοιπόν πως,  ο Γιώργος ίσως και να είναι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στις ερχόμενες εκλογές και σίγουρα θα σας χτυπήσει τη πόρτα!
Μην τον ξεχάσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου