21/12/21

Ευχές του Συνδέσμου Εθν. Ενότητας

                                     

























   Αγαπητοί φίλες, φίλοι

 

Ευχόμαστε σε σας, στα μέλη της οικογένειάς σας, στους συναδέλφους όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην Ελλάδα, απανταχού της γης, στις Αλησμόνητες Πατρίδες καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, δημιουργικότητα, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.

           Η γέννηση του Κυρίου να φέρει στις καρδιές των ηγετών και των ανθρώπων του πλανήτη μας αγάπη, ηρεμία, γαλήνη,  καρτερικότητα, μεγαλοψυχία, συμφιλίωση, αποτροπή από ακραίες σκέψεις και πράξεις.       

            Για την Πατρίδα μας γρήγορη έξοδο από την καταστροφική αύξηση των τιμών και την πανδημία, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους περισσότερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα – φρόνηση – δυναμισμό - τόλμη – αποφασιστικότητα για το καλό της Πατρίδας μας. Εθνική ενότητα και ομοψυχία, παράλληλα με τη δημιουργία ισχυρής δύναμης αποτροπής πολέμου (είναι το μόνο που φοβάται ο προκλητικός γείτονας).

           Για εμάς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες γρήγορη επιστροφή στις αρχές και αξίες που διδάξαμε στην ανθρωπότητα και από τις οποίες απομακρυνθήκαμε. Είναι ο μονόδρομος για ένα λαμπερό αύριο.

           Παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η Χώρα μας και οι Έλληνες, μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες ημέρες, στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, δημιουργικές δυνάμεις, που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον.  

Μπορούμε!  Με αισιοδοξία, θετική σκέψη,  ενωτικό κλίμα, ήθος και δημιουργική δράση.

 

Με εκτίμηση 

Γιώργος Τσακίρης

Αξιωματικός ε.α.

αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθν. Ενότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου