20/12/21

στη Ναύπακτο έχουμε δήμαρχο ή δημοσιοσχεσίτη θεατρίνο ???

 

 
 
Akούσαμε ένα απόσπασμα από την ορκωμοσία του δημάρχου, λίγο πριν αναλάβει τα επίσημα καθήκοντά του ως δήμαρχος της Ναυπακτίας.
Και σας ρωτούμε όλους εσάς που μα διαβάζετε αυτά τα χρόνια:
 
Έχουν καμιά σχέση όλες αυτές οι ένορκες υποσχέσεις που ακούσατε  από το στόμα του δημάρχου, με όσα έχει ή δεν έχει πράξει αυτά τα +2 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της δημοτικής μας αρχής???   Έχουν ???
Είναι όμως όλη αυτή η παρέα του δημάρχου πρωταθλητές στις εμφανίσεις μπροστά σε κάμερες και φυσικά πρώτοι και καλύτεροι στις δημόσιες σχέσεις και περισπούδαστες δηλώσεις!

Εμείς σαν συντακτική ομάδα αυτής εδώ της ιστοσελίδας, θα το ομολογήσουμε ότι ήμασταν απ' αυτούς που στηρίξαμε την εν λόγω παράταξη, αλλά δυστυχώς εξαπατηθήκαμε, όπως και πολλοί άλλοι συνδημότες μας.
Ας ανοίξουμε λοιπόν τα μάτια μας κι ας βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να σκεφτεί σωστά, όλοι μας  και όλοι σας στις επόμενες εκλογές, γιατί αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλη εξαπάτηση, δεν αντέχει άλλες αναμονές,  έφτασε πλέον σε οριακό σημείο.
Και δεν θα επαναλάβουμε τα χίλια μύρια λάθη, τις παραλείψεις τους, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα όμορφα παραμύθια τους στα δύο και πλέον χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι του δήμου όλοι αυτοί οι πολιτικοί τσαρλατάνοι, μηδενός εξαιρουμένου. 
 
Θα αναφερθούμε απλά στο τελευταίο επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο, που παρολίγον να στοιχίσει εκτός των μεγάλων υλικών καταστροφών  και σε απώλειες ανθρωπίνων ψυχών, εννοώντας τις πρόσφατες πλημμύρες  των δύο χειμάρρων της πόλης.
 
Δείτε και καμαρώστε για την αδιαφορία τους, δείτε το παρακάτω βίντεο που μας έστειλε ο αεικίνητος δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρ. Κοτσανάς και βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου