10/04/22

ΕΛΕΟΣ ~ ΓΕΜΙΣΕ από ...στελέχη της ΝΔ! ΑΔΕΙΟ από οπαδούς το «Καραϊσκάκη» στο φιλικό υπέρ της Ουκρανίας...

 

Ελάχιστοι ήταν οι οπαδοί που έδωσαν το παρών στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ, από το οποίο έτσι και αλλιώς απουσίαζε η Θύρα 7, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού γύρισε την πλάτη...

Παρόλα αυτά γέμισαν τα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς πολλά ήταν τα στελέχη της κυβέρνησης που βρέθηκαν στο γήπεδο και το γνωστοποίησαν και με μηνύματα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια που ήταν εκεί αφού το ματς γινόταν στο πλαίσιο της συμπαράστασης στην Ουκρανία, ο υπουργός  Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης εσχάτως παρακολουθεί κάθε αθλητική εκδήλωση των «ερυθρόλευκων» καθώς θα πολιτευθεί στην Α' Πειραιά, ενώ τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ πήγαν για να δείξουν τη νομιμοφροσύνη τους...

Όσο για αυτόν καθ’ αυτό τον αγώνα δεν αντέχει σε κριτική. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0, το γκολ στο 22’ο Τικίνιο, αλλά η Σαχτάρ είχε να αγωνιστεί από τις 11 Δεκεμβρίου όταν για το πρωτάθλημα έπαιξε με την Ολεκστράντρια. Ακολούθησε η χειμερινή διακοπή κι όταν είχε προγραμματιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος έγινε πόλεμος και φυσικά η αθλητική δραστηριότητα σταμάτησε.

Ο ιδιοκτήτης της Ουκρανικής ομάδας, Ρινάτ Αχμέτοφ αποφάσισε να περιφέρει ανά τον κόσμο την ομάδα της και τα έσοδα από τους αγώνες να διατεθούν για τα τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Βρουσάι, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Μπουχαλάκης (28′ Μπουχαλάκης), Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Τικίνιο.


Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: 

Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Σισέ, Μ. Καμαρά, Λόπες, Καρβάλιο, Ονιεκούρου, Καραργύρης.
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μικέλε Καβάλι): Τρούμπιν, Κονόπλια (24′ Στάσιουκ), Στεπανένκο, Μούντρικ, Μπόριατσουκ (67′ Καπίνους), Μπουλέζα (46′ Ντραμπάγιεβ), Μιζνιόφ (86′ Τσεκ), Μπόνταρ, Τοπάλοβ, Μπονταρένκο (77′ Κρίσκιβ), Ματβιένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου