27/05/22

Ήταν ευθεία βολή στο κεφάλι κύριε Πάνο;

Εικόνα  

 

 Η Νίκη Κεραμεώς καταργεί τις παρατάξεις και προκαλεί την οργή των φοιτητών : «Οδεύουμε ολοταχώς 50 χρόνια πίσω, στην εποχή χούντας»

Κι αφού η ΔΑΠάρα έχασε τις εκλογές, η Κεραμέως ανακοίνωσε την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων. Το ετοίμαζαν από μέρες οι φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ λογαριασμοί. "Αφού η δημοκρατία διαφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για τη δημοκρατία". Ντρέπομαι.
 

 Τραυματισμός στο πρόσωπο σημαίνει ευθεία βολή κρότου λάμψης Η τακτική να σημαδεύουν στο πρόσωπο τους φοιτητές πρωτοεφαρμόστηκε από την αστυνομία του Μακρόν. Ο αυταρχισμός είναι το κοινό σύστημα διακυβέρνησης σε όλη την ΕΕ..
 

Κυβέρνηση, η οποία στέλνει τα ΜΑΤ, να σαπίζουν στο ξύλο φοιτητές και να τους αφήνουν αιμόφυρτους , οι οποίοι προβαίνουν στο ιερό δικαίωμα της διαμαρτυρίας ακροβατεί στα όρια της δικτατορίας. Κοινωνία που το ανέχεται και το επικροτεί, έχει απλά σαπίσει..
 
Έχασε η ΔΑΠ και καταργούν τις φοιτητικές παρατάξεις! Εάν χάσει η ΝΔ θα καταργήσουν τα κόμματα; Είναι πολύ γελασμένοι εάν νομίζουν πως έτσι θα ξεμπερδέψουν με το μαχητικό φοιτητικό κίνημα..
 

Εικόνα

 

Εικόνα

Διάγνωση γιατρών στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμένο φοιτητή: 1. Απώλεια ακοής από το ένα αυτί 2. Ράμματα στο κεφάλι 3. Σπασμένα δόντια.

Εικόνα

Υποψήφιος δολοφόνος ο μπάτσος που ρίχνει τυφλά την ευθεία βολή κρότου λάμψης στο πλήθος.

 Χτυπήστε κι άλλο τα παιδιά! Γιατί δεν έχετε άλλο τρόπο να δείξετε στα γίδια πόσο καλή κυβέρνηση είστε παρά μόνο σπέρνοντας φόβο! Αλλά από τα παιδιά θα το βρείτε!

Εικόνα 

Εικόνα 

Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου