20/10/22

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε μ' επιφύλαξη τα έργα της παρούσης δημοτ. αρχής στο τέταρτο χρόνο θητείας της...

 


Στα τέλη του Σεπτέμβρη ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης-ανάδειξης της μικρής πλατείας Κεφαλοβρύσου στο Ανατολικό Τμήμα της Ναυπάκτου.

Ο εργολάβος μέσα σ΄αυτό το χρον. διάστημα αφαίρεσε το πλακόστρωτο της πέτρας κι έριξαν το μπετόν που βλέπουμε στην πιο πάνω φωτογραφία.

Εδώ και μια εβδομάδα όμως δεν υπάρχει άνθρωπος στον συγκεκριμένο χώρο.  Τα συνεργεία  εξαφανίστηκαν!  

Αυτό κινεί υποψίες στον καθένα πως ίσως δούμε το ίδιο "τέχνασμα" με τις χρονοβόρες καθυστερήσεις στο έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου, όπου για ένα δρόμο 50 περίπου μέτρων χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια να τελειώσει.

 

 Φυσικά  και δεν θ' ανεχτούμε το προηγούμενο σκηνικό, ούτε θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές. 

Οι "έξυπνες" καθυστερήσεις σημαντικών έργων κρυμμένες πίσω από φτιαχτές δικαιολογίες για να στηθούν εντέχνως εργοτάξια στην προεκλογική περίοδο, δεν θα περάσουν.

Και φυσικά τη γνωστή προεκλογική  καραμέλα "δώστε μας άλλη μια θητεία για να τα τελειώσουμε"  δεν πρόκειται να τη δεχτεί ο ναυπάκτιος ψηφοφόρος, κύριοι της δημοτικής αρχής Γκίζα. Αυτά τα "κινέζικα" κόλπα δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Αν είστε άξιοι και ικανοί τελειώστε μέσα στο χρόνο σας τα έργα που υποσχεθήκατε σεις οι ίδιοι και μέσα σ' αυτά είναι και οι δυο πλατείες, αυτή που εικονίζεται πιο πάνω και η πλατεία Τζαβελλαίων  που γειτνιάζει.

 Αν όμως δεν είστε άξιοι- τουτέστιν  ανίκανοι, αφήστε να τα τελειώσει ο επόμενος δήμαρχος που θα σας διαδεχτεί. Πίστωση χρόνου για επόμενη θητεία δεν πρόκειται να πάρετε από τον ναυπακτιακό λαό με τα μέχρι τώρα δεδομένα. 

Ο δημότης κύριοι θέλει δήμαρχο που να αγαπάει τον τόπο μας αφήνοντάς του έργα μακράς πνοής κι όχι δημοσιοσχεσίτη δήμαρχο που καθημερινά ασχολείται μόνο με την προβολή του στα ΜΜΕ και με τις εμφανίσεις του δίπλα σε δημόσια πρόσωπα.

Τα λάθη του παρελθόντος που έγιναν από εμάς με την στήριξη υποψηφίων που απεδείχθησαν άχρηστοι κι ανίκανοι, δεν θα επαναληφθούν και φυσικά αυτή τη φορά γίναμε σοφότεροι από τα παθήματά μας και  θα επανορθώσουμε...


Η Ναύπακτος πρέπει επί τέλους να προχωρήσει μπροστά, αρκετά πια έχει μείνει ουραγός σε έργα και πίσω απ' όλες τις παραθαλάσσιες πόλεις των γύρω περιοχών και νομών που καθημερινά αναπτύσσονται κι αναβαθμίζονται.

Οι συνεργάτες της  ιστοσελίδας μας θα παρακολουθούν καθημερινά την πρόοδο των εργασιών και στη ξεχασμένη περιοχή των ανατολικών προαστίων κι όχι μόνον εκεί, έχοντας υπόψη και τα χρόνια αιτήματα των συνδημοτών μας που περιμένουν με αγωνία και ζητούν ν' αρχίσουν το συντομότερο δυνατόν τα έργα και στην πλατεία Τζαβελλαίων, τη μεγαλύτερη πλατεία του νομού μας.

Ο Ψ Ο Μ Ε Θ Α ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου