29/08/23

Εξώδικο στην Μητρόπολη Ναυπάκτου, από την εταιρεία που διοργανώνει το αναπτυξιακό συνέδριο

 


Καταιγιστικές είναι η εξελίξεις, όσον αφορά το αναπτυξιακό συνέδριο που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Ναύπακτο και το οποίο επιχειρεί να ακυρώσει ο δεσπότης, επειδή θα πραγματοποιηθεί στην Μονή της Σκάλας, με την οποία είναι σε χρόνια δικαστική διαμάχη!!!

Έτσι λοιπόν, χθες, η εταιρεία που διοργανώνει το συνέδριο με πολλούς και σοβαρούς προσκεκλημένους, απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στην Μητρόπολη Ναυπάκτου, την οποία κοινοποίησε και στην εκκλησία της Ελλάδος.

Στο εξώδικο κατηγορεί τον δεσπότη ναυπάκτου πως ακατανόητα, όπως αναφέρει, καταφέρεται ενάντια στην διεξαγωγή του συνεδρίου ενώ ασκεί παρασκηνιακές πιέσεις σε διάφορους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, με στόχο την αποτροπή συμμετοχής τους στην σπουδαία αυτή διοργάνωση. Τον καλεί δε, να απέχει από οποιαδήποτε ψευδή και συκοφαντική αναφορά κατά του συνεδρίου.

Η εταιρεία αναφέρει, πως η επιλογή του συγκεκριμένου συνεδριακού κέντρου, επιλέγει μετά από έρευνα και καμία σχέση δεν έχει η Μονή με αυτό.

Όπως δε  έχει γίνει από καιρό γνωστό, στο συνέδριο αναμένονται σημαντικές προσωπικότητες από τον επιστημονικό και πολιτικό χώρο, έως και πρώην πρωθυπουργοί!

__________________________________________________________________


Ας  ξαναθυμηθούμε ποιος είναι και τι είχε πει για τα εμβόλια πριν από ένα περίπου χρόνο, ο παραπάνω κατηγορούμενος:

 

Εξισώνει τους ανεμβολίαστους με τουςΛΕΠΡΟΥΣ της Παλαιάς Διαθήκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου