31/08/23

Ενωτική Πρωτοβουλία: "Τραγωδία το έργο της ανάπλασης"

 

Πριν λίγες ώρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τάκης Λουκόπουλος δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτηση για την ακύρωση του έργου της ανάπλασης από την Δημοτική Αρχή Γκίζα.


Η ανάρτηση είναι η εξής:

ΠαναγιώτηςΛουκόπουλος


Δημοσιοποιούμε για ακόμη μια φορά μια παλαιότερη ανάρτηση μας για την ΑΚΥΡΩΣΗ από την Δημοτική Αρχή Γκίζα του έργου της ανάπλασης, για να ενημερωθούν τα μειράκια της αυτοδιοίκησης.

ΥΓ: Η μελέτη της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου, φέρει ΚΑΙ την υπογραφή του σημερινού Αντιδημάρχου και τότε Προέδρου της ΔΕΥΑΝ.

 

 

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ:

 

Από την μία η άγνοια και η αλαζονεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , και από την άλλη η έλλειψη σοβαρότητας και συνέπειας από τον εργολάβο φτάσαμε μετά από 3 χρόνια να έχει εκτελεστεί το 22% του έργου.

Μπροστά στον κίνδυνο να απενταχθεί το έργο ( η Διαχειριστική δεν έδινε καμία παράταση γιατί εκτιμά ότι δεν θα ολοκληρωθεί με αυτούς τους ρυθμούς), η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ αποφάσισε να σταματήσει το έργο κατά το μέρος που αφορά στον αμίαντο και στα λύματα στον κεντρικό πυρήνα της πόλης.

Έπρεπε όμως να βρει και συνεργούς σ’ αυτή την απόφαση από την κοινωνία, τους συλλογικούς φορείς και τις υπηρεσίες , να βρει οπαδούς που θα πουν ΝΑΙ στην διακοπή του έργου.

Από παντού εισέπραξε ένα μεγάλο ΟΧΙ

ΟΧΙ από ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΟΧΙ από ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΟΧΙ από ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΟΧΙ από ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΟΧΙ από ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΟΧΙ από ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Ούτε η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ δεν θα εισέπραττε τόσα ΟΧΙ !!!

Έτσι εξελίχθηκε το έργο της ανάπλασης σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ και όπως μαθαίνουμε στο σχολείο από το αδιέξοδο στην τραγωδία σε βγάζει ο από μηχανής θεός. 

Και βρέθηκε ο από μηχανής ΘΕΟΣ (ΘΕΟΙ) ο οποίοι προκλητικά απεφάνθησαν αοριστολογώντας ότι το κόστος του διαχωρισμού των ομβρίων από τα λύματα είναι πολύ μεγάλο (περίπου....) άρα το σταματάμε. 

Συνεχίζουμε όμως απροσχημάτιστα, έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, προσοδοφόρα σε ψήφους.

ΥΓ. Ξεκίνησε το έργο της αποχέτευσης Αντιρρίου 

(Άλλο ένα σημαντικό έργο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας). 

Μετά από όσα συμβαίνουν,  το αγωνιώδες ερώτημα των δημοτών είναι το αν θα τελειώσει ποτέ!!!!’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου