17/11/23

ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;;;

 


Η μεγαλύτερη απάτη της νεοελληνικής ιστορίας. Μιά απάτη που την φούσκωσαν κάποιοι επιτήδειοι μετά το 1974.

Παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα, οι Αμερικανοί, «προστάτες» και «σύμμαχοι» τότε και τώρα της Ελλάδος, δεν υποστήριξαν ούτε την Επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967, ούτε το καθεστώς που προέκυψε απ’ αυτήν. Ο λόγος είναι απλός: οι Αμερικανοί, όπως άλλωστε όλες οι μεγάλες δυνάμεις της σύγχρονης εποχής, προτιμούν να υπάρχει «δημοκρατία» στα κράτη που ελέγχουν, διότι δια της «δημοκρατίας» μπορούν να συνεχίζουν να τα ελέγχουν.

Για την περίοδο του Πολυτεχνείου του 1973, η περιβόητη λέσχη Μπίλντερμπεργκ μέσω του Γενικού γραμματέα της, στην Ευρώπη, Βαν ντερ Μπόϊγκελν, ανακοίνωνε στις 20 Αυγούστου 1973 ότι:

         «Υπάρχει ένα ζήτημα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να λυθεί σύντομα. Είναι ανάγκη να χειραγωγηθεί ο ελληνικός λαός και να οδηγηθεί – μέσα από την ανάγκη για εκδημοκρατισμό – στο οριακό σημείο του εγκλωβισμού για να επιτύχουμε την εφαρμογή της “τακτικής του σοκ” που είχαμε σχεδιάσει. Αυτό σημαίνει σταδιακό εκδημοκρατισμό στην Ελλάδα, αλλά σοκ στο Κυπριακό ζήτημα, με την κυοφορούμενη τουρκική απόβαση …. Μια σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας θα μας εξυπηρετούσε…. Θα το δούμε!… Στην παρούσα φάση, θα ήταν σκόπιμο να υποκινηθούν οι φοιτητές στην Ελλάδα, ζητώντας δημοκρατικές ελευθερίες, αμφισβητώντας το στρατιωτικό καθεστώς της Αθήνας….»

Τα υπόλοιπα για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ τα ανέλαβαν οι ρουφιάνοι του Ιωαννίδη σε συνεργασία με συγκεκριμένα πρόσωπα από την γενιά του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Είναι κάποιοι που εμφανίζονται στα φιλμ αρχείου με γένια και μαλλιά, και με υψωμένες τις γροθιές, αυτοί που κυβέρνησαν εν συνεχεία την Ελλάδα και την κυβερνούν ακόμα. Μερικά τρανταχτά παραδείγματα: Δαμανάκη, Λαλιώτης, Ανδρουλάκης, Παπουτσής, Τζουμάκας, Λαζαρίδης (ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Α. Σαμαρά) κ.λ.π., ενώ πάμπολλοι εισχώρησαν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και σήμερα είναι πρωτοκλασάτα στελέχη της καθυποτάξεως των Ελλήνων. Τα αποτελέσματά τους, τα είδαμε όλοι. Παρέλαβαν το 1974 μηδενικό εξωτερικό και μία οικονομία σε έναν πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά ανοδικό καλπασμό αναπτύξεως. Μία χώρα νοικοκυρεμένη, με ευημερούντες πολίτες. Και πώς την κατάντησαν; Αφού διέλυσαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας και την καταχρέωσαν στους διεθνείς τοκογλύφους, και αφού προηγουμένως είχαν φάει ό,τι μπορούσε να φαγωθεί, μας παρέδωσαν σιδηροδέσμιους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στους διεθνείς τοκογλύφους. Κι έχουν και το θράσος να ομιλούν για τους «αγώνες» και τα «οράματά» τους, αυτοί ακριβώς που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την καταστροφή του κράτους και την δυστυχία των πολιτών.

Αντίτιμο στις υπηρεσίες τους αυτές ήταν οι κρατικές θέσεις τους στο μεταπολιτευτικό Ελληνικό κράτος, ώστε να μας φέρουν σήμερα στην ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ….

Σήμερα, οι μάσκες τους έχουν πέσει και φαίνεται πιά ολοκάθαρα πως αυτοί οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης, πάτησαν επί πτωμάτων για να ανεβούν στην εξουσία καταστρέφοντας σταδιακά το Ελληνικό κράτος.

Δύο πρόσωπα που θα έπρεπε να περάσουν στην Ιστορία γιατί δεν επέτρεψαν να υπάρχουν θύματα στο Πολυτεχνείο ήταν ο Υπίλαρχος Μιχάλης Γουνελάς και ο επικεφαλής των φοιτητών  Κυριάκος Σταμούλης. «Αιωνία τους η μνήμη.

 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

 

           ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου