24/02/24

Nαύπακτος & "Ξενία" ~ Μία ακατάσχετη πολιτική αιμορραγία * (video II)

 


η Ναύπακτος και το "Ξενία" της.
___________________________________

Μία ακατάσχετη πολιτική αιμορραγία εδώ και δεκαετίες,
που αποτελεί τρόπο εκμετάλλευσης & κέρδους στις εκάστοτε δημοτικές εκλογές.

Το απόσπασμα ομιλίας που ακούγεται είναι από την μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Ναυπακτίας και από τον κ. Γιώργο Γούλα, στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 21 Φλεβάρη 2024.

Το θέμα αφορά την ύπαρξη του "Ξενία"  και τον κήπο "Νόβα"  στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Ακούστε πως η δημοτική αρχή κοροϊδεύει και ξεγελάει  τον δημότη για να πάρει τις εκλογές, πράγμα που πέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη θητεία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.  


_________________________________________________________

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ   >>>   Ε   Δ   Ω  






κι εδώ η  σχετική  ανάρτηση του δημοτ. συμβούλου κ. Γιώργου Γούλα στο προσωπικό του λογαριασμό του facebook:

✅Το "ΞΕΝΙΑ" στον κήπο του Νόβα μετά την στατική του ενίσχυση, τη στεγανοποίηση και την ανακαίνισή του, ΠΥ 2,5 εκ. ευρώ παραδόθηκε από τον εργολάβο και τις επόμενες μέρες παραδίδεται και η αίθουσα του Μουσείου εικονικής πραγματικότητας για τη Ναυμαχία ΠΥ 650.000 ευρώ.
📌 Θα περίμενε κάποιος ότι ήδη θα εφαρμοζόταν κάποιο σχέδιο για την άμεση λειτουργία του Μουσείου και της Πινακοθήκης σε λίγο διάστημα, καθώς η αίθουσα είναι έτοιμη και ο εξοπλισμός ήρθε για την εικονική πραγματικότητα, όπως και οι πίνακες στοιβάζονται στο υπόγειο του κτηρίου Ναυπακτία σε συνθήκες που δεν τιμούν τους Υπευθύνους και ακόμα περισσότερο τους δεκάδες δωρητές τους. Ενώ αρκετά χρηματοδοτικά εργαλεία για τον εξοπλισμό του συνεδριακού έχουν περάσει ανεκμετάλλευτα.
📌 Η Δημοτική αρχή έχοντας αδρανήσει πλήρως τα τελευταία 4 χρόνια για ένα σχέδιο λειτουργίας και αξιοποίησης των υποδομών που δρομολόγησε η Δημοτική αρχή Λουκόπουλου, ως πόλο έλξης επισκεπτών και με τον τρόπο αυτό να αυξήσει το τουριστικό ρεύμα στην περιοχή μας αλλά και την ικανοποίηση τους μετά την επίσκεψή τους, προχώρησε εδώ και ένα χρόνο περίπου σε εξαγγελία χρήσης του ως ξενοδοχείο. Την εξαγγελία έκανε προεκλογική σημαία αποκρύπτοντας σημαντικές πληροφορίες από τους δημότες.
📌 Εδώ και 5 μήνες από την επικράτησή της στις εκλογές δείχνει εγκλωβισμένη στις δεσμεύσεις της για Ξενοδοχείο και βάζει σε κίνδυνο το δρομολογημένο και ομόφωνο τότε πλάνο για την δημιουργία ενός πλέγματος δράσεων που θα αποτελούσαν πόλο έλξης για τουρισμό όλο το χρόνο στην περιοχή μας.
📌 Ούτε όμως και χρονοδιάγραμμα για τον διεθνή διαγωνισμό που απαιτείται για Ξενοδοχείο καταθέτει (όταν από το καλοκαίρι έλεγε ότι αν υπήρχε συναίνεση θα ολοκλήρωνε το διαγωνισμό μέχρι το τέλος του 2023.), όπως και το τι μέλει γενέσθαι με αίθουσα εικονικής πραγματικότητας, πινακοθήκη και συνεδριακό βάζοντας το αρχικό πλάνο σε μεγάλο κίνδυνο...
⏸ Σαφείς απαντήσεις δεν πήραμε πέραν της επιμονής της Δημοτικής Αρχής στην εξαγγελία για Ξενοδοχείο. Να περιμένουμε λίγο ακόμα μας ζητήθηκε και σύντομα θα έρθει το θέμα ώριμο στο ΔΣ. Εμείς και η κοινωνία δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά παρά να περιμένουμε, αλλά ο χρόνος κυλά εις βάρος του έτοιμου για αξιοποίηση κτηρίου...

📍 Περισσότερες λεπτομέρειες στις τοποθετήσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21/2/2024 όπως είχε την καλοσύνη να δημοσιεύσει η παρούσα τοπική ιστοσελίδα...
____________________
Γιώργος Γούλας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου